Battlefield 5 VS 2042

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,787
Hazır indirim süresi bitmek üzereyken bu iki oyundan birini almak niyetındeyım.Sizce hangi oyunu oynamak daha keyifli? Online oynamayı da düşünüyorum single haricinde.

Hazır indirim süresi bitmek üzereyken bu iki oyundan birini almak niyetındeyım.Sizce hangi oyunu oynamak daha keyifli? Online oynamayı da düşünüyorum single haricinde.
2042 Hackerlar daha az.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ztn BF Portal modunda Eski oyuları Remastred oynayabiliyorsun

İkisininde online ı dolu yani insan var ama ikisininde farklı oynanış tarzları var 5 de hızlı öldür mekaniği var 2042 de daha az tempolu bir oyun var ve 100 metreden taramalı ile bir insan rahat bir şekilde alabilir bunun dışında tank uçak vs. De farklı yani sonuç hangi konuyu sevdiğin çünkü o konuyu sevdiğin için oynarsan elbet sarar sevmezsen zorlar
Ben şahsen bf 2042 öneririm ikisininde bayağı oynadım ama 5 100 saatin ardından benim için bile fazla gelmeye başladı o ( özelliklere 1 den 5 e geçince anlaşılıyor dediğim ) o yüzden 2042

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,472
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri