BedirhanEfe
80+ Bronze
arkadaşlar Battlefield 5 100 TL sizce onumu alayım? yoksa Battlefield 4 ve horza horizon 4'mü alayım
hocam horza alırsam bt4 'de alacağımBence Forza Horizon 4. Ama Battlefield istersen 5 yerine bence 1'i al.
hocam hem horza hemde bt4 alacağımForza horizon4 hepsinide oynadım benim zevkim FH4 ten yana
4 nasıl hocamklavye ile FH4 ne kadar zevk verir onu bilemiyorum ancak BF5 ve BF1 arasından kesinlikle BF1 tercih ederim
Battlefield 5 tavsiye ederim.arkadaşlar Battlefield 5 100 TL sizce onumu alayım? yoksa Battlefield 4 ve horza horizon 4'mü alayım
Hocam 2042 tanıtılmışken gidip 4 almak mantıklı değil. Alacaksanız BF1 alın ve atmosferin keyfini sürünhocam hem horza hemde bt4 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 nasıl hocam
fh4 klavye ile bence zevksiz olur bf4 ise eski artık 5'in eleştiri aldığı konu hikaye açısından ama online odaklı bir oyunhocam hem horza hemde bt4 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 nasıl hocam
geçen bende 10 krş fazla olduğu için payday aldımforza için 5 kuruş eksik şaka gibi
Hocam 2042 tanıtılmışken gidip 4 almak mantıklı değil. Alacaksanız BF1 alın ve atmosferin keyfini sürün