Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,023
Maçların %60'ında falan siyah kalıyor ve alt f4 yapıp tekrar girmem gerekiyor çözümü nedir ?
Hayatımda aldığım en pahalı oyunda bile sorun yaşıyorum. İnternetten baktım süperonline kullanıcılarında bu sorun varmış yine çöpcell faciası yaşıyorum ne güzel adanada ttnet fiber vardı 0 sorun.

Böyle bir yorum buldum hocam

Superonline kullanıcıları olarak servera girerken siyah ekranda kalıyordu bildiğiniz gibi. Tam bir çözüm olmasa da geçici bir çözüm buldum. Çözüm Discord'a girmek için kullandığım yöntemle aynı.

1- GoodbyeDPI indirip, 2_any_country uygulamasını yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.
2- Ardından WARP uygulamasını aktif hale getiriyorsunuz.

Bu şekilde oyuna girdiğim zaman 100-110 arası ping veriyor.

3- Biraz bekleyip WARP'ı kapatıp GoodbyeDPI'ı hala açık tutuyorum. Yine hemen oyuna girmeyin biraz bekleyin.

Bu şekilde 40-50 ping arası oynayabiliyorum, çözüm olur diye paylaşmak istedim.

nvidia yumusak hareketi kapat.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu bende niyeyse olmuyor la , superonline olmasına rağmen girebiliyorum.

• Beğen
oyunun genel ayarlarını resetleyip çıkıp dener misiniz .

Güvenli mod falan var mı
bende kapalı güvenli mod başka bi oyunda sorun yarattığı için (Destiny 2).

Onda da güvenli mod açıksa lobilere girdiğinde lobiler kasıyor, vurduğun hasarlar bozuk görünüyor veya lobilerden atıyor oyun seni. Sansüronline'nın başka shitshowları :kekw:

• Beğen
bende kapalı güvenli mod başka bi oyunda sorun yarattığı için (Destiny 2).

Onda da güvenli mod açıksa lobilere girdiğinde lobiler kasıyor, vurduğun hasarlar bozuk görünüyor veya lobilerden atıyor oyun seni. Sansüronline'nın başka shitshowları :kekw:
Modem arayüzünden mi yapılıyor başka yerden mi?

Modem arayüzünden mi yapılıyor başka yerden mi?
Superonline online işlemlerden yapılıyor olması lazım hocam. Bakayım linki varsa atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Che_

Link bu. Burada açıksa kapatabilirsin.

• Beğen
Maçların %60'ında falan siyah kalıyor ve alt f4 yapıp tekrar girmem gerekiyor çözümü nedir ?
Hayatımda aldığım en pahalı oyunda bile sorun yaşıyorum. İnternetten baktım süperonline kullanıcılarında bu sorun varmış yine çöpcell faciası yaşıyorum ne güzel adanada ttnet fiber vardı 0 sorun.
bence sistem de sorun var süperonline kullanıyorum ve sıfır sorun.

• Beğen
Superonline online işlemlerden yapılıyor olması lazım hocam. Bakayım linki varsa atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Che_

Link bu. Burada açıksa kapatabilirsin.
Hocam senin dehşetül vahşet yumurtalarına gurban düzeldi gibi. Faceit'te de bazen maçlara giremiyordum galiba sebebi buymuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,964
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri