Neler Yeni

Battlefield Serisi Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
Battlefield serisini almayı düşünüyorum ea games de büyük indirimdeler
Oyunların hangi versiyonlarını almalıyım farklı faklı versiyonları bulunuyor mu özellikle bf1 ve bf2042'nin?
Bide bende fiyatlar arkadaşlarımkinden daha düşük , bende ea play üyeliği var ondan mı kaynaklıdır

Thadox

80+ Bronze
oyuna yıllarını verdiğini söyleyen bi eleman bf1 revolution edition alın arada çok az fark var demişti aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EA'nın arayüzü biraz karışık dlc leri ayrı ayrı görüyorum ama oyun versiyonlarını(sürümlerini) göremedim yardımcı olabilecek var mı?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Battlefield 1 revolution versiyonu alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
oyuna yıllarını verdiğini söyleyen bi eleman bf1 revolution edition alın arada çok az fark var demişti aldım.
revolution en dolu paketi mi oluyor ve ea games de nasıl seçebilirim çünkü ea games de sadece standart edition yazıyor bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl seçebilirim revolution u

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün
1-4-3 al

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
Ben de aldım zaten ama oyuna girdiğimde bir fark göremedim ne gibi farklar sunuyor standart versiyona göre?

Hali hazırda standart sürümden oynuyordum revolution versiyonunu aldım ama değişiklik bulamadım

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
Oyunların hangi versiyonlarını almalıyım farklı faklı versiyonları bulunuyor mu özellikle bf1 ve bf2042'nin?

kesinlikle normal versiyonlar yerine premiumları al.

Bide bende fiyatlar arkadaşlarımkinden daha düşük , bende ea play üyeliği var ondan mı kaynaklıdır

evet. ea play kullanıcılarına ek indirim uyguluyor

Ben de aldım zaten ama oyuna girdiğimde bir fark göremedim ne gibi farklar sunuyor standart versiyona göre?

Hali hazırda standart sürümden oynuyordum revolution versiyonunu aldım ama değişiklik bulamadım

dlc mapleri geliyor. özellikle rus dlcsinin mapleri baya iyi.

5 almayı düşünüyorum alınır mı? yoksa 1 mi alayım

para varsa hepsini al. bu fırsat kaçmaz. illa tercih yapacaksan benim bf sıralamam şu şekilde: bf4>bf1>=bf3>bf5>bf2042

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
kesinlikle normal versiyonlar yerine premiumları al.

evet. ea play kullanıcılarına ek indirim uyguluyor

dlc mapleri geliyor. özellikle rus dlcsinin mapleri baya iyi.

para varsa hepsini al. bu fırsat kaçmaz. illa tercih yapacaksan benim bf sıralamam şu şekilde: bf4>bf1>=bf3>bf5>bf2042
Cevaplar için teşekkürler bir sorum daha olcak
BF1 Revolution versiyonunu aldım ama hali hazırda ea play üzerinden standart versiyonunu oynuyordum ve oyuna girdiğimde herhangi bir farklılık ile karşılaşmadım ea play üyeliğim bittikten sonra mı revolution versiyonu aktif olur?
Ve standart ile revolution arasında ne fark var

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
Cevaplar için teşekkürler bir sorum daha olcak
BF1 Revolution versiyonunu aldım ama hali hazırda ea play üzerinden standart versiyonunu oynuyordum ve oyuna girdiğimde herhangi bir farklılık ile karşılaşmadım ea play üyeliğim bittikten sonra mı revolution versiyonu aktif olur?
Ve standart ile revolution arasında ne fark var

revolution bf1in premiumu. dlc haritalarını veriyor revolution. aldığın gibi aktif olması lazımdı. dlc maplerinin olduğu serverlara girmeyi dene girebiliyorsan aktiftir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
revolution bf1in premiumu. dlc haritalarını veriyor revolution. aldığın gibi aktif olması lazımdı. dlc maplerinin olduğu serverlara girmeyi dene girebiliyorsan aktiftir
anladım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom