Battlefield V çok tuzlu

Reaksiyon skoru
63
Ben cidden de Battlefield bağımlısı biriyim küçüklüğümden beri BF2 ile başladım şu an zar zor biriktirdiğim paramla BF1 aldım fakat artık BF5 lazım ama bu fiyatlar ne böyle?! çok daha ucuza alacağım bir yer biliyor musunuz ya da bana Origin hesabı satabilecek birileri

çok daha ucuza satıyorum diyen sitelere kanmayın . indirim bekleyebilirsiniz fakat bu aralar düşer mi bilmiyorum

evet bu site çok iyi fiyat da güzel, teşekkür ederim. konu açık kalsın Origin hesabı satmak isteyenlere kapımız açık olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws
Bu ara epic games de baya indirim var ama BfV var mı bilmiyorum. Göz at istersen.
Epic Games de ne yazıkki yok :( oyunlar konusunda Epic Games e bayılıyorum her hafta güzel oyunları ücretsiz veriyor

Sana tavsiyem 1 aylık Origin Access al oyunu öyle dene 4 euro fiyatı var. Ben de çok oynamak istiyordum. Bu şekilde denedim ve bir daha da oynamadım. Bende Battlefield serisini çok severim ama BF5 ne yazık ki eski oyunlar kadar eğlendirmiyor. BF3 gibi kesinlikle hissettirmez BF4 gibi de değil. Uzun süre oynayacağını sanmıyorum. Bence o kadar para vermeden 1 dene. Sonra alıp almamaya karar verirsin. Ben 1 ay oynadım ve almama gerek olmadığını düşünüyorum. Hatta şu dönemde tekrar BF3 oynamayı ve BF4 için indirim kovalıyorum :D

Sana tavsiyem 1 aylık Origin Access al oyunu öyle dene 4 euro fiyatı var. Ben de çok oynamak istiyordum. Bu şekilde denedim ve bir daha da oynamadım. Bende Battlefield serisini çok severim ama BF5 ne yazık ki eski oyunlar kadar eğlendirmiyor. BF3 gibi kesinlikle hissettirmez BF4 gibi de değil. Uzun süre oynayacağını sanmıyorum. Bence o kadar para vermeden 1 dene. Sonra alıp almamaya karar verirsin. Ben 1 ay oynadım ve almama gerek olmadığını düşünüyorum. Hatta şu dönemde tekrar BF3 oynamayı ve BF4 için indirim kovalıyorum :D
bu yönden tabii ki serinin en iyi oyunun BF3 ve sonrasında BF4 geldiğini söyleyebilirim ama gerek dinamikler olsun gerek oynanış rahatlığı olsun insan birazda new generation oyunları aramıyor değil. günde 1 saat BF5 ve yine ve yine 7-8 saat BF4 oynayacağıma eminim ama dediğim gibi hem yeniyi kovalamak lazım hem de arkadaşlar da artık BF1 in altında BF oyunlarının yüzüne bakmıyor... !oyunlardan anlamıyorlar!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,348
Üyeler
188,405
Son üye
huseyin58
Geri