Mithrandir41
80+
- Katılım
- 17 Kasım 2020
- Mesajlar
- 243
- Reaksiyon skoru
- 306
Arkadaşlar merhaba, Battlefield V oynarken ses açma kapama yapınca görüntünün kontrast ayarı videoda gördüğünüz gibi bozuluyor. Sizce bu sorunun sebebi nedir?
Hocam bana bişey yok gibi geldi ama.Arkadaşlar merhaba, Battlefield V oynarken ses açma kapama yapınca görüntünün kontrast ayarı videoda gördüğünüz gibi bozuluyor. Sizce bu sorunun sebebi nedir?
Dikkatli izleyin sesle oynayınca gökyüzü bembeyaz oluyor. Klavyem logitech G815Hocam bana bişey yok gibi geldi ama.
Birde konuyla alakasız klavyeniz hangi model?
Hocam ani dönüş olduğu için olabilir belki.Dikkatli izleyin sesle oynayınca gökyüzü bembeyaz oluyor. Klavyem logitech G815
Birde hocam asus logosunda o klavye nası oluyorDikkatli izleyin sesle oynayınca gökyüzü bembeyaz oluyor. Klavyem logitech G815
Ekran kartı kutusundan çıkan sticker o.Hocam ani dönüş olduğu için olabilir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam asus logosunda o klavye nası oluyor
Logo yapıştırdınız sanırım
Nvdia üzerinden görüntü ve renk ayarları ile ilgili bir oynama yaptıysanız varsayılan ayarlara getirin. Monitör üzerinde her hangi bir oynama yaptıysanız monitör ayarlarını da fabrika ayarlarına getirin. Son olarak oyunun parlaklık ayarı ile oynama yaptıysanız parlaklığı 60 olarak ayarlayıp tekrar test edinizArkadaşlar merhaba, Battlefield V oynarken ses açma kapama yapınca görüntünün kontrast ayarı videoda gördüğünüz gibi bozuluyor. Sizce bu sorunun sebebi nedir?
Hdr açık hocam pc yi açınca bakacağım direkHDR mı açık?
HDR açık olduğu için öyle oluyor sanırım. HDR’ın ve windows’un parlaklığı farklı olduğu için ses ayarlamaya kalktığın zaman oyunun HDR’lı parlaklığından windows’un HDR’sız parlaklığına geçiyorsun. HDR’ı kapat ve sorun devam ediyor mu bir daha bakHdr açık hocam pc yi açınca bakacağım direk
Hocam HDR ile alakası yokmuş. Tüm ayarları sıfırladım monitör ayarlarını da sıfırladım yine aynı.HDR açık olduğu için öyle oluyor sanırım. HDR’ın ve windows’un parlaklığı farklı olduğu için ses ayarlamaya kalktığın zaman oyunun HDR’lı parlaklığından windows’un HDR’sız parlaklığına geçiyorsun. HDR’ı kapat ve sorun devam ediyor mu bir daha bak
Hocam konudan bagimsiz olarak sistem ozellikleriniz nedir ve monitör modeliniz?Hocam HDR ile alakası yokmuş. Tüm ayarları sıfırladım monitör ayarlarını da sıfırladım yine aynı.
MONITOR: ALIENWARE AW3821DW GPU: Asus Rog Strix Geforce RTX 3090 24 GB OC | CPU: Ryzen 9 5950X | ANAKART: Asus AMD Ryzen X570 ROG Crosshair VIII Dark Hero | RAM: Corsair Vengeance RGB PRO 64GB (4X16) DDR4 3600Mhz Soğutma: NZXT Kraken Z73 PSU : Asus Rog Thor 1200 Watt Platinum | Kasa: Asus Rog Strix Helios | Depolama: Samsung 980 PRO 1 TB - Samsung 860 EVO 2 TB | Mouse: Logitech G502 Hero | Klavye: Logitech G815 | Kulaklık: Logitech G935Hocam konudan bagimsiz olarak sistem ozellikleriniz nedir ve monitör modeliniz?
Hocam senin sistemde sistem mis yaw bizde gtx1650 Li sistem almaya calisiyozMONITOR: ALIENWARE AW3821DW GPU: Asus Rog Strix Geforce RTX 3090 24 GB OC | CPU: Ryzen 9 5950X | ANAKART: Asus AMD Ryzen X570 ROG Crosshair VIII Dark Hero | RAM: Corsair Vengeance RGB PRO 64GB (4X16) DDR4 3600Mhz Soğutma: NZXT Kraken Z73 PSU : Asus Rog Thor 1200 Watt Platinum | Kasa: Asus Rog Strix Helios | Depolama: Samsung 980 PRO 1 TB - Samsung 860 EVO 2 TB | Mouse: Logitech G502 Hero | Klavye: Logitech G815 | Kulaklık: Logitech G935