He aynenDostum oyunu oynayamiyorum değil kolum yok değil oyunda hayatta kalmıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olm siz salakmisiniz oyunu oynayamiyorum değil oyuna tutunamiyorsun elinde kıçı kırık boş silahlarla
He aynenDostum oyunu oynayamiyorum değil kolum yok değil oyunda hayatta kalmıyorsun
Olm siz salakmisiniz oyunu oynayamiyorum değil oyuna tutunamiyorsun elinde kıçı kırık boş silahlarla
bf1 de sınıf sistemi var taarruz sınıfı kolaylıkla patlata bilir.Nasıl bilmiyorum çölde hayvan gibi araçlar geziyor ben elimde ne olduğu belirsiz bir silahla ona saldiriyorum ?
Onu diyoruz işte kankam öyle bir şey yok.Dostum oyunu oynayamiyorum değil kolum yok değil oyunda hayatta kalmıyorsun
Bak anlatıyorum . Önce map leri oynayıp en çok nerelerde fight döndüğünü kavraman lazım . Bu oyun bı savaş oyunu ve savaşta ölmem gayet normal . Biraz düşün , taktiksel şekilde . Düşman geldiği zaman nerelerde pozisyon alabilirim , ne yapabilirim diye.Nasıl bilmiyorum çölde hayvan gibi araçlar geziyor ben elimde ne olduğu belirsiz bir silahla ona saldiriyorum ?
Bence zaten bir oyunda haritaya hakim olmak oyunun yüzde 60-70 i bence çünkü nerden adam arkalarım, nerden kaçarım, nerde pozisyon daha iyi bunları bilmek aim almaktan daha mühim konular. Ben nezaman ki haritaları dhaa iyi kavradım işte ozaman vurduğun adam sayısı da katlanarak arttıBak anlatıyorum . Önce map leri oynayıp en çok nerelerde fight döndüğünü kavraman lazım . Bu oyun bı savaş oyunu ve savaşta ölmem gayet normal . Biraz düşün , taktiksel şekilde . Düşman geldiği zaman nerelerde pozisyon alabilirim , ne yapabilirim diye.
Oyunu öğrenmeden oynaman mümkün deil .
ben de tam aksine online icin oynuyorum dostum bu söylemlerin biraz yersiz ve sacma olmus acikcasi oyunu ogrenirsen bu sorunların ortadan kalkar gayret göstermiyorsun oyunu ögrenmek icin tum sorun buYani diyeceğim o ki online için almayın oynayacaksaniz hikayeli