Battlefield1 online berbat

Dostum oyunu oynayamiyorum değil kolum yok değil oyunda hayatta kalmıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm siz salakmisiniz oyunu oynayamiyorum değil oyuna tutunamiyorsun elinde kıçı kırık boş silahlarla
He aynen😃

Nasıl bilmiyorum çölde hayvan gibi araçlar geziyor ben elimde ne olduğu belirsiz bir silahla ona saldiriyorum ?
bf1 de sınıf sistemi var taarruz sınıfı kolaylıkla patlata bilir.

Dostum oyunu oynayamiyorum değil kolum yok değil oyunda hayatta kalmıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm siz salakmisiniz oyunu oynayamiyorum değil oyuna tutunamiyorsun elinde kıçı kırık boş silahlarla
Onu diyoruz işte kankam öyle bir şey yok.
Haklısın başlarda verdiği silahlar kötü ama o kadar da değil gayet oynanabilir. Zamanla seviye atlaya atlaya daha iyi silahları alabilirsin ama arada uçurum fark yok.

Ben de indirdim ama oyun bana yavaş geldiği için oynamadım biraz alışması zaman alacak bir oyun. Ben de ilk başlarda çok zorlandım çünkü diğer oyunlarda hızlı hareket etmeye, atlayıp zıplamaya alıştığım için adapte olamadım ama delta force ta general 3 e kadar geldim üstelik çok vakit bulamıyorum oynamaya. Kısacası oyun bana pek uymadığı gibi sana da uymamış herhalde. Bu arada ben adam vuramıyor değildim sadece çok yavaş geldiği için sildim

Nasıl bilmiyorum çölde hayvan gibi araçlar geziyor ben elimde ne olduğu belirsiz bir silahla ona saldiriyorum ?
Bak anlatıyorum . Önce map leri oynayıp en çok nerelerde fight döndüğünü kavraman lazım . Bu oyun bı savaş oyunu ve savaşta ölmem gayet normal . Biraz düşün , taktiksel şekilde . Düşman geldiği zaman nerelerde pozisyon alabilirim , ne yapabilirim diye.
Oyunu öğrenmeden oynaman mümkün deil .

Bak anlatıyorum . Önce map leri oynayıp en çok nerelerde fight döndüğünü kavraman lazım . Bu oyun bı savaş oyunu ve savaşta ölmem gayet normal . Biraz düşün , taktiksel şekilde . Düşman geldiği zaman nerelerde pozisyon alabilirim , ne yapabilirim diye.
Oyunu öğrenmeden oynaman mümkün deil .
Bence zaten bir oyunda haritaya hakim olmak oyunun yüzde 60-70 i bence çünkü nerden adam arkalarım, nerden kaçarım, nerde pozisyon daha iyi bunları bilmek aim almaktan daha mühim konular. Ben nezaman ki haritaları dhaa iyi kavradım işte ozaman vurduğun adam sayısı da katlanarak arttı

zevk almak için oyunda biraz vakit geçirip ölmemeyi öğrenmen lazım. Sürekli ölürsen tabi zevki çıkmaz.

Yani diyeceğim o ki online için almayın oynayacaksaniz hikayeli
ben de tam aksine online icin oynuyorum dostum bu söylemlerin biraz yersiz ve sacma olmus acikcasi oyunu ogrenirsen bu sorunların ortadan kalkar gayret göstermiyorsun oyunu ögrenmek icin tum sorun bu :D herkes düse kalka ogrenir bi seyleri sen düsmeyi reddediyosun yok oyle bi dunya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,016
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri