Neler Yeni

Battlefront 2 Sarar Mı?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Satürn
BF1 baya sardı şimdi bu da indirime girmiş. Bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu
BF1 baya sardı, bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler
bende tekrar yükliycem önceden oynardım düz bayrak kapma modu yada hero vs villain çok eğlenceli oluyor server durumunu şuan bilmiyorum girmedim bayadır ama öncedende 5-10dk beklediğim oluyordu bayrak kapma moduna girerken düello modlarında bekleme olmuyordu hileyede denk gelmedim ben oynayan çok iyi oynuyor ama

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Satürn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende tekrar yükliycem önceden oynardım düz bayrak kapma modu yada hero vs villain çok eğlenceli oluyor server durumunu şuan bilmiyorum girmedim bayadır ama öncedende 5-10dk beklediğim oluyordu bayrak kapma moduna girerken düello modlarında bekleme olmuyordu hileyede denk gelmedim ben oynayan çok iyi oynuyor ama
Dolu serverlar her zaman var di mi hocam?

baymit2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ümit uras
bf1 gibi server seçme olayı yok. Ben çokğunluk single oynadım EA probleminden dolayı. 3 defa girdim üçü de gayet dolu idi ve hile gibi birşeye rastlamadım. Hiç yoksa aksiyonlu bi hikayesi var 55tl için kaçırmayın derim

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu
servera direkt kendi atıyo sen seçmiyorsun sadece oyuncu bekletiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve düello modunda veya düz modda olsun özel karakteri alıp ışın kılıcıyla tık tık yapar hemen ölürsen bu nasıl oyun deyip kapatma biraz alışman gerekir yt öğretici video bakabilirsin

bf1 gibi server seçme olayı yok. Ben çokğunluk single oynadım EA probleminden dolayı. 3 defa girdim üçü de gayet dolu idi ve hile gibi birşeye rastlamadım. Hiç yoksa aksiyonlu bi hikayesi var 55tl için kaçırmayın derim
55tl sadece battlefront 2 vermek yerine 3lü paketi 90tl almak daha mantıklı bence battlefront 2,jedi fallen order,squadrons

Son düzenleme:

Thadox

80+ Bronze
Hikayesini beğendim oynanış olarak eğlenceliydi senaryo olarak çok sade hani aşırı bişe bekleme. Online modu da şu an ne durumda bilmiyorum ama star wars seviyorsan en azından hikayesi eğlenceli.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
BF1 baya sardı şimdi bu da indirime girmiş. Bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler
Sarar Battlefront 2 ama ilk başlarda çok ezilirsin.Squadın star wars modu bence battlefront oyunlarından daha iyi bir bakmanı tasviye ederim.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Satürn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
servera direkt kendi atıyo sen seçmiyorsun sadece oyuncu bekletiyo

ve düello modunda veya düz modda olsun özel karakteri alıp ışın kılıcıyla tık tık yapar hemen ölürsen bu nasıl oyun deyip kapatma biraz alışman gerekebilir yt öğretici video bakabilirsin

55tl sadece battlefront 2 vermek yerine 3lü paketi 90tl almak daha mantıklı bence battlefront 2,jedi fallen order,squadrons
tamamdır hocam eyvallah

Hikayesini beğendim oynanış olarak eğlenceliydi senaryo olarak çok sade hani aşırı bişe bekleme. Online modu da şu an ne durumda bilmiyorum ama star wars seviyorsan en azından hikayesi eğlenceli.
Hikaye oynamam büyük ihtimalle

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,054
İsim
Mehmet Aslan
Haftada en az 2 kere oynarım , gamepad de varsa Fighter savaşları aşırı zevkli. Ara sıra hile gelebilir ama ben pek denk gelmedim. Sunucular gündüz gayet dolu , gece biraz geç giriyor. Alınır , hikaye modu da var.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu
tamamdır hocam eyvallah

rica ederim başka sorun olursa sorabilirsin hatta benimde indiresim var indirince yardımcıda olabilirim

Haftada en az 2 kere oynarım , gamepad de varsa Fighter savaşları aşırı zevkli. Ara sıra hile gelebilir ama ben pek denk gelmedim. Sunucular gündüz gayet dolu , gece biraz geç giriyor. Alınır , hikaye modu da var.
adam darth vader aga bu bilmicekte kim bilicek

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,054
İsim
Mehmet Aslan
rica ederim başka sorun olursa sorabilirsin hatta benimde indiresim var indirince yardımcıda olabilirim

adam darth vader aga bu bilmicekte kim bilicek
İmparatorluk marşı açıp Vader ile trooper kesme keyfi bir başka :kekw:

tamamdır hocam eyvallah

sen bilirsin hocam , indirim varken yapıştır. Oyunun desteği kesildi artık güncelleme almıyor maalesef , gelen tepkilerden ötürü p2w olayı da kalktı , bütün görünüşleri oynayarak alabilirsin.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Batu

sen bilirsin hocam , indirim varken yapıştır. Oyunun desteği kesildi artık güncelleme almıyor maalesef , gelen tepkilerden ötürü p2w olayı da kalktı , bütün görünüşleri oynayarak alabilirsin.
süper aktivite

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Satürn

53 lira bu devirde para bile değil hocam sağolun aldım.

Top Bottom