bende tekrar yükliycem önceden oynardım düz bayrak kapma modu yada hero vs villain çok eğlenceli oluyor server durumunu şuan bilmiyorum girmedim bayadır ama öncedende 5-10dk beklediğim oluyordu bayrak kapma moduna girerken düello modlarında bekleme olmuyordu hileyede denk gelmedim ben oynayan çok iyi oynuyor amaBF1 baya sardı, bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler
Dolu serverlar her zaman var di mi hocam?bende tekrar yükliycem önceden oynardım düz bayrak kapma modu yada hero vs villain çok eğlenceli oluyor server durumunu şuan bilmiyorum girmedim bayadır ama öncedende 5-10dk beklediğim oluyordu bayrak kapma moduna girerken düello modlarında bekleme olmuyordu hileyede denk gelmedim ben oynayan çok iyi oynuyor ama
servera direkt kendi atıyo sen seçmiyorsun sadece oyuncu bekletiyoDolu serverlar her zaman var di mi hocam?
ve düello modunda veya düz modda olsun özel karakteri alıp ışın kılıcıyla tık tık yapar hemen ölürsen bu nasıl oyun deyip kapatma biraz alışman gerekir yt öğretici video bakabilirsinDolu serverlar her zaman var di mi hocam?
55tl sadece battlefront 2 vermek yerine 3lü paketi 90tl almak daha mantıklı bence battlefront 2,jedi fallen order,squadronsbf1 gibi server seçme olayı yok. Ben çokğunluk single oynadım EA probleminden dolayı. 3 defa girdim üçü de gayet dolu idi ve hile gibi birşeye rastlamadım. Hiç yoksa aksiyonlu bi hikayesi var 55tl için kaçırmayın derim
Sarar Battlefront 2 ama ilk başlarda çok ezilirsin.Squadın star wars modu bence battlefront oyunlarından daha iyi bir bakmanı tasviye ederim.BF1 baya sardı şimdi bu da indirime girmiş. Bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler
tamamdır hocam eyvallahservera direkt kendi atıyo sen seçmiyorsun sadece oyuncu bekletiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve düello modunda veya düz modda olsun özel karakteri alıp ışın kılıcıyla tık tık yapar hemen ölürsen bu nasıl oyun deyip kapatma biraz alışman gerekebilir yt öğretici video bakabilirsin
55tl sadece battlefront 2 vermek yerine 3lü paketi 90tl almak daha mantıklı bence battlefront 2,jedi fallen order,squadrons
Hikaye oynamam büyük ihtimalleHikayesini beğendim oynanış olarak eğlenceliydi senaryo olarak çok sade hani aşırı bişe bekleme. Online modu da şu an ne durumda bilmiyorum ama star wars seviyorsan en azından hikayesi eğlenceli.
Haftada en az 2 kere oynarım , gamepad de varsa Fighter savaşları aşırı zevkli. Ara sıra hile gelebilir ama ben pek denk gelmedim. Sunucular gündüz gayet dolu , gece biraz geç giriyor. Alınır , hikaye modu da var.BF1 baya sardı şimdi bu da indirime girmiş. Bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler
rica ederim başka sorun olursa sorabilirsin hatta benimde indiresim var indirince yardımcıda olabilirimtamamdır hocam eyvallah
Hikaye oynamam büyük ihtimalle
adam darth vader aga bu bilmicekte kim bilicekHaftada en az 2 kere oynarım , gamepad de varsa Fighter savaşları aşırı zevkli. Ara sıra hile gelebilir ama ben pek denk gelmedim. Sunucular gündüz gayet dolu , gece biraz geç giriyor. Alınır , hikaye modu da var.
İmparatorluk marşı açıp Vader ile trooper kesme keyfi bir başkarica ederim başka sorun olursa sorabilirsin hatta benimde indiresim var indirince yardımcıda olabilirim
adam darth vader aga bu bilmicekte kim bilicek
sen bilirsin hocam , indirim varken yapıştır. Oyunun desteği kesildi artık güncelleme almıyor maalesef , gelen tepkilerden ötürü p2w olayı da kalktı , bütün görünüşleri oynayarak alabilirsin.tamamdır hocam eyvallah
Hikaye oynamam büyük ihtimalle
süper aktiviteİmparatorluk marşı açıp Vader ile trooper kesme keyfi bir başka
sen bilirsin hocam , indirim varken yapıştır. Oyunun desteği kesildi artık güncelleme almıyor maalesef , gelen tepkilerden ötürü p2w olayı da kalktı , bütün görünüşleri oynayarak alabilirsin.
53 lira bu devirde para bile değil hocam sağolun aldım.İmparatorluk marşı açıp Vader ile trooper kesme keyfi bir başka
sen bilirsin hocam , indirim varken yapıştır. Oyunun desteği kesildi artık güncelleme almıyor maalesef , gelen tepkilerden ötürü p2w olayı da kalktı , bütün görünüşleri oynayarak alabilirsin.