ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
Bayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
Ben şuana kadar hiç göremedim 4 basamak 3 basamaktayım benim düşüncem büyüdükçe azalırdı ama tam tersi oluyormuşAyıptır söylemesi, üniversiteye gidiyorum diye herkes normalde verdiğinden iki kat fazla vermeye başladı. 4 basamaklı sayılarda geziniyor şu an
3 basamaklıya ulaşabildim sonundaBayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
bayram?bayram
250 TLBayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
Maşallah hocam.Bizde de geçtik diye vermeyi bıraktılarAyıptır söylemesi, üniversiteye gidiyorum diye herkes normalde verdiğinden iki kat fazla vermeye başladı. 4 basamaklı sayılarda geziniyor şu an.
Bu bir gelenek herhalde, yani bazı aileler büyüdükçe harçlık vermeyi bırakırlar, bizim ailede ise eline mesleği alıncaya kadar harçlık verirler. Ailelerin geleneğine göre değişiyor.Maşallah hocam.Bizde de geçtik diye vermeyi bıraktılar![]()
Aynen öyle hocam küçüklere biraz daha fazla veriliyor.Köyden kesin 1 kişiden alıyorum oda babaannem.Her bayram 50₺.Ne yükseliyor,ne azalıyor.Eğer halam,amcam olursa birde onlardan.Bu bir gelenek herhalde, yani bazı aileler büyüdükçe harçlık vermeyi bırakırlar, bizim ailede ise eline mesleği alıncaya kadar harçlık verirler. Ailelerin geleneğine göre değişiyor.