Birikmiş paramı, yazın çalışarak kazandığım ve kazanacağım parayı bayram harçlıklarımla birleştirip okullar açılınca bir peugeot 106 almayı düşünüyorum. İlla gti olmasına gerek yok ama gti olursa mükemmel olur. Seneye de bilgisayar toplama niyetim var bakalım. Bu arada üniversite öğrencisiyim.
İnşallah alırsınBirikmiş paramı, yazın çalışarak kazandığım ve kazanacağım parayı bayram harçlıklarımla birleştirip okullar açılınca bir peugeot 106 almayı düşünüyorum. İlla gti olmasına gerek yok ama gti olursa mükemmel olur. Seneye de bilgisayar toplama niyetim var bakalım. Bu arada üniversite öğrencisiyim.
Ben biliyom bu arabayı klimasızına yanaşmaBirikmiş paramı, yazın çalışarak kazandığım ve kazanacağım parayı bayram harçlıklarımla birleştirip okullar açılınca bir peugeot 106 almayı düşünüyorum. İlla gti olmasına gerek yok ama gti olursa mükemmel olur. Seneye de bilgisayar toplama niyetim var bakalım. Bu arada üniversite öğrencisiyim.
Pek harçlık almıyorum artık ama klavye almak istiyorum ama babam bir klavyeye bu kadar verilmez diyeceği için alamıyorum İşin garip yani para da kendi param.Bayram harçlıklarıyla ne almak istiyorsunuz?
Senden 1 yaş büyüğüm ben veriyim harçlık.Artık bayram harçlığı almıyorum, bayram harçlığı vermeye başladım.
Yaşlanmışız be.
Bana tam 6978 TL verdin. Cansın
Wow 1000 TL16 yaşındayım hala harçlık alıyorum. Valla 5 kişi çarptım tertemiz 1000tl cin gibiyim.
Cin gibiyim dedim ya . 6 oldu çarptıgım kişi ama bu boß çıktı 50tlWow 1000 TL