Dostum ödeme bekleniyora geçti ama yakın zamanda düzelticeklermişÇözdümü problemini yani tekrardan hazırlanıyora felanmı geçti ?
Dostum ödeme bekleniyora geçti ama yakın zamanda düzelticeklermişÇözdümü problemini yani tekrardan hazırlanıyora felanmı geçti ?
Ben sepete eklediğimde sepetteyken stok yok uyarısı alıyorumGELDİ KOŞ
hata edersin sistem fp17.50de ödemeyi aldılar ve iptal olmadı. Şuan hazırlanıyor gözüküyor. Sanırım iptal edeceğim pek içime sinmedi. Satabilir miyim belki, evet ihtimali var
kredi kartının bilgilerini girdiğin zaman otamtik altta beliriyor eğer belirmiyorsa kartna taksit yapılmıyordur.Taksit nasıl sececegiz secemiyoz
Yapılıyor ama gözükmedi bu nasıl işkredi kartının bilgilerini girdiğin zaman otamtik altta beliriyor eğer belirmiyorsa kartna taksit yapılmıyordur.
Aynen bende aynı şekilde. Stok bitti mi sikinti mi var acaba boşa mi mücadele ediyoruzBen sepete eklediğimde sepetteyken stok yok uyarısı alıyorum
bitmiştir kanka yine aşırı fazla kişi bekliyodu. Tekrardan parçaları değiştirip getirirler bence biraz daha beklemede kalAynen bende aynı şekilde. Stok bitti mi sikinti mi var acaba boşa mi mücadele ediyoruz