Neler Yeni

Bayramdan sonra yeni DA F/P sistem 🔥

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
arkadaşlar ben siparişi verdim karttan parayı çekti onayladım siparişi hazırlanıyor gösteriyor birde telefona siparişinizi hazırlamaya başladık diye mesaj geldi onaylanmış mı sonra yeniden iptal olmaz değil mi

enesoguz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes OGUZ
Aga havale ile aldım da ne zamana kadar ödemem gerek siparişimin iptal olmaması için ? Yani mesela şuan havale ile 1 tane aldım. Başkasına satmazlar değil mi henüz ödeme yapmadım diye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga havale ile aldım da ne zamana kadar ödemem gerek siparişimin iptal olmaması için ? Yani mesela şuan havale ile 1 tane aldım. Başkasına satmazlar değil mi henüz ödeme yapmadım diye ?
Gamingnetten aradılar 1 saat içinde ödeme yapmam gerekiyormuş aksi takdirde iptal edecekler. Dedim pazartesi yapacağım. Dedi olmaz :D :D

Gokhannr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Kaya
Arkadaşlar havale ile alan var mı dekontu gönderdim ama hala ödeme bekleniyor yazıyor.

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
arkadaşlar ben siparişi verdim karttan parayı çekti onayladım siparişi hazırlanıyor gösteriyor birde telefona siparişinizi hazırlamaya başladık diye mesaj geldi onaylanmış mı sonra yeniden iptal olmaz değil mi
cevap verecek yok mu?

SadeceSeyf

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamingnetten aradılar 1 saat içinde ödeme yapmam gerekiyormuş aksi takdirde iptal edecekler. Dedim pazartesi yapacağım. Dedi olmaz :D :D
Geçmiş olsun o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Sedat
Aradaki fiyat farkını verip başka mesh paneli olan bir model alamaz mıyız acaba? Mash olmaması beni de bir tık üzdü.

berat gnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
berat Güner
arkadaşlar alanlara H.O inşallah sağ salim gelir sistemler

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Benimde aynı soparis verdim 1 saat oluyor inşallah sıkıntı olmaz amd anı aldım kasa değişmiş galiba

Top Bottom