arkadaşlar ben siparişi verdim karttan parayı çekti onayladım siparişi hazırlanıyor gösteriyor birde telefona siparişinizi hazırlamaya başladık diye mesaj geldi onaylanmış mı sonra yeniden iptal olmaz değil mi
Gamingnetten aradılar 1 saat içinde ödeme yapmam gerekiyormuş aksi takdirde iptal edecekler. Dedim pazartesi yapacağım. Dedi olmazAga havale ile aldım da ne zamana kadar ödemem gerek siparişimin iptal olmaması için ? Yani mesela şuan havale ile 1 tane aldım. Başkasına satmazlar değil mi henüz ödeme yapmadım diye ?
cevap verecek yok mu?arkadaşlar ben siparişi verdim karttan parayı çekti onayladım siparişi hazırlanıyor gösteriyor birde telefona siparişinizi hazırlamaya başladık diye mesaj geldi onaylanmış mı sonra yeniden iptal olmaz değil mi
Olağanüstü bir şey olmazsa iptal olmaz, benden karttan parayı çekmediği halde onaylandıcevap verecek yok mu?
Para cekmeden nasil onaylayacakOlağanüstü bir şey olmazsa iptal olmaz, benden karttan parayı çekmediği halde onaylandı
Geçmiş olsun o zamanAga havale ile aldım da ne zamana kadar ödemem gerek siparişimin iptal olmaması için ? Yani mesela şuan havale ile 1 tane aldım. Başkasına satmazlar değil mi henüz ödeme yapmadım diye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamingnetten aradılar 1 saat içinde ödeme yapmam gerekiyormuş aksi takdirde iptal edecekler. Dedim pazartesi yapacağım. Dedi olmaz
öyle onaylandı basbayaPara cekmeden nasil onaylayacak
Malesef ozellestir yok stok yine bitti zatenAradaki fiyat farkını verip başka mesh paneli olan bir model alamaz mıyız acaba? Mash olmaması beni de bir tık üzdü.
Benimde aynı soparis verdim 1 saat oluyor inşallah sıkıntı olmaz amd anı aldım kasa değişmiş galibaarkadaşlar ben siparişi verdim karttan parayı çekti onayladım siparişi hazırlanıyor gösteriyor birde telefona siparişinizi hazırlamaya başladık diye mesaj geldi onaylanmış mı sonra yeniden iptal olmaz değil mi
Özelleştir gibi değil de sistemin içinde olmayan ama halihazırda satılan diğer kasalardan aradaki fiyat farkını verip almak gibi.Malesef ozellestir yok stok yine bitti zaten