Neler Yeni

Bayramlasma merasimi 🍬

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
Evet beyler imamın ısrarlarıyla bayram namazını bugün ben kıldırdım Allah kabul etsin
imam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadı

imam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadı
Ben aksiyeteden ilk başta kıldırmam dedim de herkes tanıdık diye kıldırdım az daha rükû ya eğiliyodum ilk rekatta son an da aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende cebi para dolu bir pantolon istiyorum ama her istediğimiz olmuyor maalesef 😃
Ben de i3 4170 istiyom

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Büyük adamsın

Clayz

80+ Silver
herkese hayırlı bayramlar:blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:

Top Bottom