Ben para istiyom
Ben para istiyom
imam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadıEvet beyler imamın ısrarlarıyla bayram namazını bugün ben kıldırdım Allah kabul etsin
Bende cebi para dolu bir pantolon istiyorum ama her istediğimiz olmuyor maalesefBen para istiyom
Ben aksiyeteden ilk başta kıldırmam dedim de herkes tanıdık diye kıldırdım az daha rükû ya eğiliyodum ilk rekatta son an da aklıma geldiimam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadı
Ben de i3 4170 istiyomBende cebi para dolu bir pantolon istiyorum ama her istediğimiz olmuyor maalesef![]()
Sarı 5090 tiBen aksiyeteden ilk başta kıldırmam dedim de herkes tanıdık diye kıldırdım az daha rükû ya eğiliyodum ilk rekatta son an da aklıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de i3 4170 istiyom
Büyük adamsınimam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadı