Bayramlasma merasimi 🍬

Evet beyler imamın ısrarlarıyla bayram namazını bugün ben kıldırdım Allah kabul etsin
imam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadı

imam cami için para toplayacaktı bugün hocam ben toplarım dedim aldım poşeti ilk imama döndüm parayı atarken suratı cin görmüş gibi oldu bütün cemaat kikir kikir gülüyor bugünde eğlencemiz eksik kalmadı
Ben aksiyeteden ilk başta kıldırmam dedim de herkes tanıdık diye kıldırdım az daha rükû ya eğiliyodum ilk rekatta son an da aklıma geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende cebi para dolu bir pantolon istiyorum ama her istediğimiz olmuyor maalesef 😃
Ben de i3 4170 istiyom

herkese hayırlı bayramlar:blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,016
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri