Neler Yeni

Bazi insanlar vergi odemeyen kisilere neden kiziyor

KAANT10X

80+ Bronze
E bastakini seviyormusun vergi odede asiri fazla kesilmiyormu misal onu diyorum
Baştaki reisten razıyız. Ama dolaylı ve doğrudan vergi adaletsiz bunu çözmek lazım.
Dolaysızları arttırıp dolaylıları düşürmek lazım. Bu dengeyi kurunca sıkıntı kalmaz.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,451
İsim
Hakan
Baştaki reisten razıyız. Ama dolaylı ve doğrudan vergi adaletsiz bunu çözmek lazım.
Dolaysızları arttırıp dolaylıları düşürmek lazım. Bu dengeyi kurunca sıkıntı kalmaz.
komünisttsin

Starlex

80+ Silver
Direkt sikayet ediyorlar ya sanane adam kaciriyorsa kaciriyor sana ne zarari var benim arkadasim vardi 1 milyona yakin vergiyi odememisti ben devlete niye vergi odiyim sanki vergim iyi yere gidiyor diyordu ve su an devlet kriptodan odeme yapanlara vergi kesmiyor kanun getirilmemis oda hicbirsekilde kanunsuzluk durumunda degil sirketler kendisi kabul etmis odeme yamayi kriptodan siz ne dusunuyorsunuz
Dimi fakirden alınsın zenginden alınmasın memur maaşlarıda zaten gökten geliyordu sayende osssura osssura güldüm karın kaslarım gelişti

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sana youtube kanal ismi önerisi " Ağır Liberal " aç tutar hocam ilk videon da vergi nasıl kaçırılır 1 milyon net izlenme garantisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,153
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom