Bazı Oyunlara Giremiyorum

Jedi

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba sabah normal bir şekilde istediğim oyunu oynuyordum ama şuan valorant witcher3 dying light giremiyorum ama csgo girebiliyorum FPS de bir sıkıntı yok anlamadım neden böyle oldu ilk başta valo giremedim hata verip atıyordu şimdi diğer oyunlar dosya doğrulaması vs de yapıyorum PC res atiyorum ama giremiyorum dying light hata vermeden kapanıyor witcher 3 açılmıyor bile sorun kaynağı nedir?

Oyun dosyalarıyla oynadıysan hata verebiliyor bndede olmuştu oyun simgesini (icon)değiştirdiysen veya tr yama yüklediysen silmeyi dene dosyalar ilk kurduğun halde olsun

Oyun dosyalarıyla oynadıysan hata verebiliyor bndede olmuştu oyun simgesini (icon)değiştirdiysen veya tr yama yüklediysen silmeyi dene dosyalar ilk kurduğun halde olsun
Hiç bir dosya ile oynamadım sıkıntı o hiç bir şey yapmadım az önce dyling light girdim win64.shipping hatası verdi uygulama kapatılacak dedi ve gri ekranda kaldı PC ye bir şey yapamadı.

Hiç bir dosya ile oynamadım sıkıntı o hiç bir şey yapmadım az önce dyling light girdim win64.shipping hatası verdi uygulama kapatılacak dedi ve gri ekranda kaldı PC ye bir şey yapamadı.
kanka valla ayni sorun bende de vardi hatta benim pc açıldıktan 1 dk sonra donuk ekran kaliyordu. bazen sistem aciliyor monitore goruntu gelmiyordu. Anakartin islemcinin takildigi soket yerini bozmusum garantiye yolladim 250 tl ye yaptıklar belki anakarttandir sorun bende oyle oldu cunku

kanka valla ayni sorun bende de vardi hatta benim pc açıldıktan 1 dk sonra donuk ekran kaliyordu. bazen sistem aciliyor monitore goruntu gelmiyordu. Anakartin islemcinin takildigi soket yerini bozmusum garantiye yolladim 250 TL ye yaptıklar belki anakarttandir sorun bende oyle oldu cunku
Bende öyle bir sorun olmadı hocam sadece bazı oyunlara giremiyorum kasaya dokunmadım bile dosya doğrulaması yapıyorum sorun yok diyor gpu driver yaptıktan sonra böyle oldu DDU ile silip eski sürüm yükledim yine de sorun devam ediyor

Bende öyle bir sorun olmadı hocam sadece bazı oyunlara giremiyorum kasaya dokunmadım bile dosya doğrulaması yapıyorum sorun yok diyor gpu driver yaptıktan sonra böyle oldu DDU ile silip eski sürüm yükledim yine de sorun devam ediyor
hocam gpu driverdan sonra oldu diyorsunuz. ddu ile tekrar silin opsiyonel degil önerilen driveri kurun. ek olarak amd islemci ve gpu kullaniyorsaniz chipset guncellemeside yapabilirsiniz

DDU da çözüm olmadıysa format atabilirsiniz.

hocam gpu driverdan sonra oldu diyorsunuz. ddu ile tekrar silin opsiyonel degil önerilen driveri kurun. ek olarak amd islemci ve gpu kullaniyorsaniz chipset guncellemeside yapabilirsiniz
WHQL driver guncelledim işlemci AMD chipset de güncel anlamadım ki az önce dying light girdim ana menü ye gelmeden oyundan atti

aldığın hataya baktığımda ekran kartından kaynaklı olabilirmiş, ekran kartının driverlarını sil tekrar güncel olanını indirmeyi dene,olmazsa en kötü seçenek sıfırdan ve yeniden yüklemen gerek

DDU da çözüm olmadıysa format atabilirsiniz.
Hocam valo girerken yetersiz vs yaziyordu şuan hatırlamıyorum ama acaba VRAM sorunu olabilir mi ondan supheleniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aldığın hataya baktığımda ekran kartından kaynaklı olabilirmiş, ekran kartının driverlarını sil tekrar güncel olanını indirmeyi dene,olmazsa en kötü seçenek sıfırdan ve yeniden yüklemen gerek
Büyük ihtimalle öyle yapicagim

Geri