Yardım Bazı oyunlarda klavye geç algılıyor

DntX

80+
Reaksiyon skoru
58
Merhaba, klavyeme ben bastıktan 3-4 saniye sonra karakterim hareket etmeye başlıyor. bu sorun sadece bazı oyunlarda oluyor. 1 yıl önceden böyle bir sorun vardı ama bir şekilde çözmüştüm. Son 2 haftadır falan böyle. Önemli bir değişiklik yapmadım ve sadece oyuna girince böyle oluyor yani klavyem oyun dışında düzgün çalışıyor, usbsini başka girişlerde taksamda düzelmedi. (laptop kullanıyorum)

Bence sorun klavyede değil.
Ping değeriniz nedir?

Bence sorun klavyede değil.
Ping değeriniz nedir?
Pin değerim çoğunlukla yerinde gözle görülecek bir fark olmuyor
Ayriyeten, klavyem sadece oyuna girince böyle oluyor, bozuk olduğunu düşünmüyorum.

Pin değerim çoğunlukla yerinde gözle görülecek bir fark olmuyor
Ayriyeten, klavyem sadece oyuna girince böyle oluyor, bozuk olduğunu düşünmüyorum.
Başka bir klavye ile test etmeniz mümkün mü?

Başka bir klavye ile test etmeniz mümkün mü?
Mümkün fakat ben bu klavyeden önce kullandığım klavyede de aynı sorun vardı, yeni klavyeyi aldıktan sonrada oluyordu ama bir şekilde çözmüştüm sorunu.

Bu yöntemleri deneyin.

Yöntem 1: Donanım ve Cihazlar Sorun Gidericisi'ni çalıştırınız:

Cihazla ilgili sorunları bulmak için Aygıt Sorun Giderici'yi çalıştırın. Arama'dan Sorun giderme sihirbazını açın ve tümünü görüntülemeyi seçin. Donanım ve Aygıt Sorun Giderici seçeneği prosedür boyunca size yol gösterecektir.

Yöntem 2: Sürücüyü kendi başınıza indirip yükleme;

1. Başlangıç düğmesine tıklayıp arama kutusuna "aygıt yöneticisi" yazın ve Aygıt Yöneticisi öğesini seçin.
  2. Donanım kategorileri listesinde, güncelleştirmek istediğiniz cihazı bulun ve ardından cihaz adına çift tıklayın.
  3. Sürücü sekmesine gidin ve sürücüleri kaldırınız. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
  4. Bu adımdan sonra sürücüyü otomatik olarak indirecektir.
Windows 10'da sürücüleri güncelleştirme

Yöntem 3:

Başlat> Ayarlar> Cihazlar'a gidin.
Fare'yi tıklayın.
Sağdaki bölmede, Ek Fare Ayarları'nı tıklatın.
İşaretçi sekmesi altındaki Varsayılanı Kullan'ı tıklayın.
Uygula ve Tamam'a tıklayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: DntX
Bu yöntemleri deneyin.

Yöntem 1: Donanım ve Cihazlar Sorun Gidericisi'ni çalıştırınız:

Cihazla ilgili sorunları bulmak için Aygıt Sorun Giderici'yi çalıştırın. Arama'dan Sorun giderme sihirbazını açın ve tümünü görüntülemeyi seçin. Donanım ve Aygıt Sorun Giderici seçeneği prosedür boyunca size yol gösterecektir.

Yöntem 2: Sürücüyü kendi başınıza indirip yükleme;

1. Başlangıç düğmesine tıklayıp arama kutusuna "aygıt yöneticisi" yazın ve Aygıt Yöneticisi öğesini seçin.
  2. Donanım kategorileri listesinde, güncelleştirmek istediğiniz cihazı bulun ve ardından cihaz adına çift tıklayın.
  3. Sürücü sekmesine gidin ve sürücüleri kaldırınız. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
  4. Bu adımdan sonra sürücüyü otomatik olarak indirecektir.
Windows 10'da sürücüleri güncelleştirme

Yöntem 3:

Başlat> Ayarlar> Cihazlar'a gidin.
Fare'yi tıklayın.
Sağdaki bölmede, Ek Fare Ayarları'nı tıklatın.
İşaretçi sekmesi altındaki Varsayılanı Kullan'ı tıklayın.
Uygula ve Tamam'a tıklayın.
Bunları yaptım ama sorunum devam ediyor. Başka klavye kullanmayı denedim ama aynı sorun yine vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,013
Üyeler
187,279
Son üye
ymirhan
Geri