Neler Yeni

Bazı siteler yüklenmiyor.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
İnternetim gayet iyi olmasına rağmen bazı sitelerin bazı özellikleri çalışmıyor. Misal Trendyol arama kısmı çok yavaş açılıyor Trendyol'un diğer taraflarında bir sıkıntı yok. NadirKitap arama kısmı asla yüklenmiyor. Yine aynı diğer taraflarında bir sıkıntı yok. Bu arada dediklerim OperaGX tarayıcısında. Edge ile girerken bir sıkıntı yok. Çerezleri silmek sadece 1 sefere mahsus işe yarıyor.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus
Güvenli internet şeyi açıkmı?
Yeni abonelik yaptı isen olabilir

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus
Yeni abone misin?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Yunus
Opera gx reklam engelleme şeyi var onu kapayıp deneyebilirsin oda sorun çıkarıyor olabilir bazi sitelerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

OperaGX abonelik diye bir şey mi var? Varsa bile haberim yok hiçbir şeye yeni bi abonelik açmadım.
Yeni bir internette mi geçtin turktelekom turk net süper online gibi evine yeni bir internet modem mi takıldı?

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Opera gx reklam engelleme şeyi var onu kapayıp deneyebilirsin oda sorun çıkarıyor olabilir bazi sitelerde

Yeni bir internette mi geçtin turktelekom turk net süper online gibi evine yeni bir internet modem mi takıldı?
Trendyol'da çalıştı ama nadirkitap bu sefer komple gitti.

Yeni bi internete geçmedim superonline kullanıyorum. Normalde bende internetten sanırım diyordum fakat başka tarayıcılarda çok rahat açılıyor.

Top Bottom