Foruma normalde 2021 den beri uyeyim. Fakat su son 1 ayda olabildigince aktif olmaya calistim. Ve cidden hani bazen biktiriyorlar insani. Yani nasil diyeyim sirf AMD onermedigim icin linc edilmem mi dersin fikrime ters dustukleri icin bana adam degilsin ve egolusun denmesi mi dersin hangisinden baslasam bilemiyorum. Crack konusu da apayri bir sey zaten ben hayatim boyunca minecraft haric crack oyun oynamamisimdir. Ama yani crack kullanan kullanir bu bizi ilgilendirmez ki. Yani adamin belki oyun alacak butcesi yoktur bunu bilemezsin. He belkide vardir ama yine de kullaniyordur bundan bize ne ki kullanan kullanir he etik degildir tamam fakat dedigim gibi bu durumu dile getirmek bize dusmez diye dusunuyorum. Bunu genel olarak biktigim icin yaziyorum bu arada hani tek bir sahisa ozel degil bu dediklerim. Bunun disinda bu forumda olmasa bile mesela adam bir urun atiyor diyorum ki hayir bu alinmaz bu fiyata cok daha iyisi var. Sonra onunla tartismaya gir falan bikiyor insan. He ben bilip bilmemeye laf etmiyorum bende bilgili degilim zaten benimde bilmeyerek yorum yaptigim konular var fakat bir konuda bilmeyerek yorum yaptin diyelim bunu kabullenmek gerek yani ozur dile gec niye bu kadar zor bi durum anlayamiyorum. Bunlarin disinda herseye muhalefet olmaya calisan bir kesim de var. Yani neden kaos cikarmaya calisiyorsun ki yorum yapma gec. Ayrica bir cok fanboy mevcut bunu cidden soyleyebilirim ama dedigim gibi bunlar bu foruma ozel olan seyler degil. Yani anlamiyorum sirf sen o urunu kulaniyorsun diye o urun iyi olmuyor insanlarin kendisini avutmasini anlayamiyorum ben. He dersin ki bunu bunu kullaniyorum memnunum dersin fakat daha iyi bir oneri olunca da halen daha savunmaya devam etmek cok sacma bir sey bence. Zaten bugun ustte anlattigim gibi tartismak nedir bilmeyen insanlar tarafindan karakterime de laf yedim ustune. He bu bana koyar mi? Koymaz daha dogurusu kimseye koymaz tanimadigin bir insan sana kufur bile etse ne ki yani birsey oldugu yok fakat bikiyor insan bir sure sonra. Sizlerin de dusuncelerinizi merak ederim.