mehmetekn
80+
Dahası
Corsair delta spec rgb bitmiştir.600 lira yukarıya 2060 ekran kartlı ve WarraWarra PSU kullanmayan sistem varken yok.
İtopya bi ara kendini düzeltmişti, yine başladı abidik gubidik parçalarla sistem yapmaya.
Allah Corsair Spec Delta ve Kioxia’ya zeval vermesin. Bu iki ürüne bir şey olsa komple dükkanı kapatıp gidecekler.Corsair delta spec rgb bitmiştir.
alınır mı alınmaz mı die sordum verdiginiz cevaplar saçma geldiAllah Corsair Spec Delta ve Kioxia’ya zeval vermesin. Bu iki ürüne bir şey olsa komple dükkanı kapatıp gidecekler.
Corsair delta spec rgb bitmiştir.600 lira yukarıya 2060 ekran kartlı ve WarraWarra PSU kullanmayan sistem varken yok.
İtopya bi ara kendini düzeltmişti, yine başladı abidik gubidik parçalarla sistem yapmaya.
GsjavshsvCorsair delta spec rgb bitmiştir.
alınır mı alınmaz mı die sordum verdiginiz cevaplar saçma geldi
Bak burada alınmaz dedim.600 lira yukarıya 2060 ekran kartlı ve WarraWarra PSU kullanmayan sistem varken yok.
Kanka bence alınır daha fazla bütçen yoksaalınır mı alınmaz mı die sordum verdiginiz cevaplar saçma geldi
Maalesef.Allah Corsair Spec Delta ve Kioxia’ya zeval vermesin. Bu iki ürüne bir şey olsa komple dükkanı kapatıp gidecekler.
Kioxia ve Spec delta yine iyi ya. Dandik değil en azından. İçinden eli yüzü düzgün 550W psu çıkıyor.Maalesef.
Neyin kâr oranı yüksek ise onu iteliyorlar saolsunlar.