demirspor
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Arkadaşlar bu soğutucu alınır mı?
Gayet iyi duruyor.Tek fan ile gerçekten performansı iyiyse alabilirim.ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Ledli Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Ledli Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam dandik geliyor görünümü bana cidden.Bence fiyatını haketmiyor. Onun yerine daha düşük fiyatlı ve daha iyi bir soğutucu olan T6 Ultra bakılabilir.
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
224-xt o fiyatın en iyisi alınmaya değerAlmayacağım ama t6 ultrada almayacağım. 224-xt iyi gibi duruyor.
6 bakır borusu ve 2 fanı var. Şu be quiet'ı ezip geçer.Hocam dandik geliyor görünümü bana cidden.
İyidir. O da alınabilir.be quietten vazgeçtim zaten de cidden t6 gözüme güzel gelmiyor.Peki 224-xt iyi midir??