Neler Yeni

Be Quiet Pure Wings 3 alınır mı ?

MajorGT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Tanış
Arkadaşlar selam yeni bir sistem topluyorum, kasam NZXT H5 Flow bu kasanın ön panelinde fan yok ve yerine fan almak istiyorum. Bunun içinde

Be Quiet Pure Wings 3 düşündüm bunun haricinde bir öneriniz olursa fanların beyaz olmasını istiyorum, ona göre bir öneri yaparsanız sevinirim.

tiger1

80+ Bronze
Arkadaşlar selam yeni bir sistem topluyorum, kasam NZXT H5 Flow bu kasanın ön panelinde fan yok ve yerine fan almak istiyorum. Bunun içinde

Be Quiet Pure Wings 3 düşündüm bunun haricinde bir öneriniz olursa fanların beyaz olmasını istiyorum, ona göre bir öneri yaparsanız sevinirim.

Cfm değeri yüksek fan al eğer öne takacaksan. Piyasanın en iyisi şu : https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/6005/?p=3

Bence sırf beyaz olsun diye başka fana para verme. Performans daha önemli.

MajorGT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Tanış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün sistem beyaz siyah fan absürt duracağı için beyaz istiyorum attığın fanı inceledim performans olarak yeterli ancak estetiğe pek uymuyor başka bir önerin var mı ?

tiger1

80+ Bronze
Bütün sistem beyaz siyah fan absürt duracağı için beyaz istiyorum attığın fanı inceledim performans olarak yeterli ancak estetiğe pek uymuyor başka bir önerin var mı ?

Top Bottom