Neler Yeni

Beast E-spor cam mouse pad nasıldır

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
Wraith cosmic glass v2 almayı düşünüyorum fiyat olarak burdan daha yüksek wraith ürünlerinin kalitesini biliyorum ama burayı ilk defa gördüm cam mouse padleri var nasıldır kullanan varmıdır bilen varmı fiyat olarak da biraz daha ucuz dikkatimi çekti.

Ekler

• Screenshot_20241208_150456_Chrome.jpg
    Screenshot_20241208_150456_Chrome.jpg
    189.2 KB · Hit: 43

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Resul ÇAKAR
Kullanan bir arkadaşım vardı, iade etti. Sebebi olarakta tozlanmasını söyledi. 2-3 saatte bir silmek gerekiyormuş. Tozlandığında sensör sapıtabiliyormuş.

Wraithin cam padleri de surekli tozlaniyor, evil editionu sırf o yüzden sattım hatta
Kullanan bir arkadaşım vardı, iade etti. Sebebi olarakta tozlanmasını söyledi. 2-3 saatte bir silmek gerekiyormuş. Tozlandığında sensör sapıtabiliyormuş

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Resul ÇAKAR
O marka ile alakalı değil ama cam ve sert yüzeylerde olan bişey
Aynen, markadan ziyade genel cam pedlerde olan bir durum. Şahsen binara hevesim vardi benimde ama artık önermiyorum.

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse stakez diyorsan evet oluyor skypad 1.0 olan baya aşınma yapıyordu wraith v1 de biraz öyleydi wraith yeni çıktığı iyi şuan ama beastı bilmiyorum
skates değil cam yüzey.skates zaten aşınmıcak yapıcak bişey yok blade y kullanıyorum mouse u kullandığım kısımlar biraz daha aşındı. bu cam da da aynısı olmaz herhalde.razer atlas sipariş geçtim

ANYA

80+ Bronze
skates değil cam yüzey.skates zaten aşınmıcak yapıcak bişey yok blade y kullanıyorum mouse u kullandığım kısımlar biraz daha aşındı. bu cam da da aynısı olmaz herhalde.razer atlas sipariş geçtim
yok cam aşınmaz sadece sesi çıkarır ömrü diye bişi yok sonsuza kadar kullanırsın ama mouse stakez aşınır, blade y zaten 1-3 ay ömrü kadar kullanırsın, hayırlı olsun

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
çok ilginç :D ilk defa görüyom öyle razer hakkında hiç bilmiyom reddite araştırmak lazım
sürtünme sesinde gariplik var sanki bişeyler var skates ile mouse pad arasında bu arkadaş fark etmeden ya da bilmeden 2 yüzey arasında toz vs var iken kullandıysa o bölgede, sanrıım aşındırmış.düzgün kullanımda sadece skates ve yüzey arasındaki hareketlerde böyle bir aşınma olucağını sanmıyorum 3. taraf bir durum var gibi sen ne dersin cam mousepad kullanmış biris olarak az çok kestirebilirsin demek istediğimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom