emiirfb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,315
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio
Ellerine sağlık güzel olmuş...SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
Youtube ve SoundCloud sadece bu iki yerde var. Bundan sonra slow tarzı yapacağım, hızlılar baydı. :d (Soundclouddaki müzikleri indirebiliyorsun diye biliyorum.)Bence slow tarzda hoş bir beat. Ama sondaki bitiş 1.15 ve 1.24 arası biraz uzun kalmış gibi. Biraz daha kısa olursa bence daha iyi olabilir. Bir de bu beat'leri indirebileceğimiz bir platforma yüklüyor musunuz? Bazılarını indirip arada dinlemek isterim çünkü.
SoundCloud hesabı açmamıştım o yüzden indirememiş olabilirim. Youtube üzerinden de paylaştığınızı bilmiyordum artık oraya da bir göz atarım. Tekrardan elinize sağlık.Youtube ve SoundCloud sadece bu iki yerde var. Bundan sonra slow tarzı yapacağım, hızlılar baydı. :d (Soundclouddaki müzikleri indirebiliyorsun diye biliyorum.)
aynı şekilde bende arkada ki o dı dı sesi hoşuma gitmedi onun dışında gayet güzelArkadaki dıdıdı sesini fazla beğenemedim ama genel olarak fena değil.
Beat'e Puanım 7,9/10