2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,499
SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio
Beat işinden pek anladığımı düşünmüyorum ama bence iyi olmuş.Yorumlarınızı bekliyorum.SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
Çok İyi olmuş hocam özellikle yaylılar başarılarınızın devamını dilerimYorumlarınızı bekliyorum.SoundCloud - Hear the world’s sounds
Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audiosoundcloud.com
İlk dropdan sonra daha tok sesler kullanabilirmişsin gibi geldi tekno esintileri var beatde bunlar benim pek hoşuma gitmiyor herkesin kendi zevki ellerine sağlıkYorumlarınızı bekliyorum.SoundCloud - Hear the world’s sounds
afiyet olsunİlk dropdan sonra daha tok sesler kullanabilirmişsin gibi geldi tekno esintileri var beatde bunlar benim pek hoşuma gitmiyor herkesin kendi zevki ellerine sağlık
teşekkür ederimÇok İyi olmuş hocam özellikle yaylılar başarılarınızın devamını dilerim
teşekkürletBeat işinden pek anladığımı düşünmüyorum ama bence iyi olmuş.
teşekkür ederimÇok iyi olmuş başarılar.
son kısmı bozmuş orta kısımdakı bas yetersiz onun dışında iyiafiyet olsun
teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürlet