🔥İndirim 🔥🔥BEDAVA 1 AY DİSCORD NİTRO🔥🔥

Çinli şirkete, al bilgilerimi istediğini yap, istediğine sat demekle leak olmuş veri arasındaki farkı anlatmama gerek var mı? Sen de böyle devam et.
koskoca çinli şirket de senin bilgilerini pazarlama derdindeydi hayatta her şey gayet yolunda sıradan sadece çinli şirket mi derdimiz oldu anlamadım siz girmeyin verileriniz satılır milyon dolar kaybedersiniz

Nitrodan bağımsız olarak opera gx önerir misiniz?. Google alışan biri olarak. Uzantılar temalar vb.

Nitrodan bağımsız olarak opera gx önerir misiniz?. Google alışan biri olarak. Uzantılar temalar vb.
bence şuan en kullanışlı tarayıcı kendi vpn i var solda çubuk kısmı var wp telegram girip çıkabiliyosunuz anında baya bi özelliği var benim kullandıklarım bunlar sadece

O lafın gelişi. Bu şirket Opera kullanıcılara "daha az faizli" reklamlarla kredi verip tefecilik bile yapıyor. Cahile anlatamazsın ama emoji iyidir, devam.
bayadir opera kullaniyorum kendini mi zeki sandin anlamadim vallahi bide devamli discord kullanan bir insan isen nitro biryerden sonra avantajli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,146
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri