aga ad soyadla zaten sülalenin bilgilerini bulabilirlerkiBütün sülale bilgilerini Çinli şirkete veriyorsun, onlar da sana sohbet programında emoji kullanma hakkı veriyor.
hiç bir işe yaradığı yok, profili ve afişi gif yapim dedim uygula diyorum yarım saattir yükleniyor diyor. Saçma sapan ama beleş boşver al gitsinne ıse yarıyor kı ? ıfade falanmı
koskoca çinli şirket de senin bilgilerini pazarlama derdindeydi hayatta her şey gayet yolunda sıradan sadece çinli şirket mi derdimiz oldu anlamadım siz girmeyin verileriniz satılır milyon dolar kaybedersinizÇinli şirkete, al bilgilerimi istediğini yap, istediğine sat demekle leak olmuş veri arasındaki farkı anlatmama gerek var mı? Sen de böyle devam et.
bence şuan en kullanışlı tarayıcı kendi vpn i var solda çubuk kısmı var wp telegram girip çıkabiliyosunuz anında baya bi özelliği var benim kullandıklarım bunlar sadeceNitrodan bağımsız olarak opera gx önerir misiniz?. Google alışan biri olarak. Uzantılar temalar vb.
O lafın gelişi. Bu şirket Opera kullanıcılara "daha az faizli" reklamlarla kredi verip tefecilik bile yapıyor. Cahile anlatamazsın ama emoji iyidir, devam.aga ad soyadla zaten sülalenin bilgilerini bulabilirlerki
olmadıiyi akşamlar arkadaşlar opera gx kullanıcılarına discord nitro bedavaymış linkten alabilirsiniz ben denedim çalışıyor
Alıntıyı görüntüleOpera GX | Gaming Browser | Opera
Opera GX is the browser built specifically for gamers. Get unparalleled gaming and browsing features, packed in a powerful revolutionary browser.www.opera.com
Brave kullan, hepsine bin basarNitrodan bağımsız olarak opera gx önerir misiniz?. Google alışan biri olarak. Uzantılar temalar vb.
eski aboneler alabilir mi?iyi akşamlar arkadaşlar opera gx kullanıcılarına discord nitro bedavaymış linkten alabilirsiniz ben denedim çalışıyor
Opera GX is the browser built specifically for gamers. Get unparalleled gaming and browsing features, packed in a powerful revolutionary browser.www.opera.com
bayadir opera kullaniyorum kendini mi zeki sandin anlamadim vallahi bide devamli discord kullanan bir insan isen nitro biryerden sonra avantajli oluyorO lafın gelişi. Bu şirket Opera kullanıcılara "daha az faizli" reklamlarla kredi verip tefecilik bile yapıyor. Cahile anlatamazsın ama emoji iyidir, devam.
Bütün sülale bilgilerini Çinli şirkete veriyorsun, onlar da sana sohbet programında emoji kullanma hakkı veriyor.
dc cok kullanmıyom hatta neredeyse hıc kullanmıyom salla gıtsınhiç bir işe yaradığı yok, profili ve afişi gif yapim dedim uygula diyorum yarım saattir yükleniyor diyor. Saçma sapan ama beleş boşver al gitsin
bir şeyler yanlış gitti hatası alıyorum ne yapabilirim?iyi akşamlar arkadaşlar opera gx kullanıcılarına discord nitro bedavaymış linkten alabilirsiniz ben denedim çalışıyor