Vitorrs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 318
çıkmadı ama üyelik falan açmak gerekiyor muEkrana claim the discord nitro yazması lazım yenince
çıkmadı ama üyelik falan açmak gerekiyor muEkrana claim the discord nitro yazması lazım yenince
Gerekmiyor bilgisayardan oynamanız lazım eğer hala çıkmıyorsa bileniyorumçıkmadı ama üyelik falan açmak gerekiyor mu
Gerekmiyor bilgisayardan oynamanız lazım eğer hala çıkmıyorsa bileniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada ben kullanmayacağım kullanmak isteyen varsa: https://discord.com/billing/promotions/4eBq-epjz-nW2f-yEaZ-Ad9Z-gtFD
Niye vermiyor acaba
bilmiyorum ki 3 kere yendimNiye vermiyor acaba
hocam valla olmuyor 3cü beraberliği aldımHocam muhtemelen pat yapıyorsunuz normal mat kovalayın bot basit zaten
olmuyo bakiye yok diyo napacazChess.comdan WUMPUS botunu yenerseniz 1 ay discord nitro alabiliyorsunuz telefonda şuanda buglu o sebeple pcden chess sitesine girip oynarsanız alabilirsiniz kullanmak için hesabınıza 12 ay boyunca nitro alınmamış olması lazım haberiniz olsun
Kaydolun chess com ahocam valla olmuyor 3cü beraberliği aldım
Yav
Birde kayıt olup deneyin istersenizbilmiyorum ki 3 kere yendim![]()
105 TL çekip iade ediyorolmuyo bakiye yok diyo napacaz
Hocam büyükustalığın sonucu galiba sjwowndhocam valla olmuyor 3cü beraberliği aldım
Yav
Yok nitroyu iptalde etsen bitmesinide beklesem en az 12 ay geçmesi lazımBende aktif bir nitro aboneliğim var 6 günü kaldı bitmesine bu nitro aboneliği iptal etsem bu 1 aylık nitro aboneliği alabiliyor muyum şuan kodum mevcut ama nitro aboneliğim olduğu için alamıyorum bilen varsa yazarsa çok sevinirim