Nası alınıyorDISCORD124-HSX8F
chess.com da diamond üyelik isteyen varsa alabilir bu arada konudan bir tık bağımsız ama
profilden alınıyor olması lazımNası alınıyor
yardımcı olur musunuz 00.00 bugünlük tutar diyo ama kart bilgilerini girdim karttan 104.99 çekiyo iader edere mibenden 104.99 çekmeye calisiyo çekse geri iader eder mi şuan
chatgpt ile yapan elemanChess.comdan WUMPUS botunu yenerseniz 1 ay discord nitro alabiliyorsunuz telefonda şuanda buglu o sebeple pcden chess sitesine girip oynarsanız alabilirsiniz kullanmak için hesabınıza 12 ay boyunca nitro alınmamış olması lazım haberiniz olsun
bende de para istiyorbenden 104.99 çekmeye calisiyo çekse geri iader eder mi şuan
Evet güvenlik için iade ediyorbenden 104.99 çekmeye calisiyo çekse geri iader eder mi şuan
dostum şimdi de kimlik doğrulama istiyor napmam lazımEvet güvenlik için iade ediyor
bana kimlik doğrulama hatası veriyor sebebi nedir nasıl çözerizEvet güvenlik için iade ediyor
Valla bilmiyorum ben aktifleştirmedim sadece duyurmak için açtım konuyudostum şimdi de kimlik doğrulama istiyor napmam lazım
Hocam biraz araştırdım kartta para yokken denediğimiz için sanırım karta bloke kondu birkaç gün sonra deneyeceğim bendostum şimdi de kimlik doğrulama istiyor napmam lazım