Neler Yeni

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

alperenmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Mutgan
kapak var mi beyler ya da alacagimiz birisi

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Sınırsız stok olan birisi var ancak minumum 100 TL'lik satıyordu.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

CptSpork

80+ Bronze
Telegramdaki arkadaşa dün yazmıştım az önce yazdı stok gelmiş eline alabilirsiniz güvenilir. Aynı şekil r10.net sitesindede satan arkadaşlar var. Daha Daha'nın açığı sayesinde sınırsız stok yapabiliyolar kolay şekilde. Asıl mevzu TOD kampanyasının ne kadar devam edeceği. Ama internet hediyeleri de fena değil.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Telegramdaki arkadaşa dün yazmıştım az önce yazdı stok gelmiş eline alabilirsiniz güvenilir. Aynı şekil r10.net sitesindede satan arkadaşlar var. Daha Daha'nın açığı sayesinde sınırsız stok yapabiliyolar kolay şekilde. Asıl mevzu TOD kampanyasının ne kadar devam edeceği. Ama internet hediyeleri de fena değil.
şimdi gidip telegram indirip yazayım şu arkadaşa herkeze link atıp kendim alamadım bu sefer ben alayım bari
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yazayım geri dönmesi için kapak kod falanmı

CptSpork

80+ Bronze
şimdi gidip telegram indirip yazayım şu arkadaşa herkeze link atıp kendim alamadım bu sefer ben alayım bari
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yazayım geri dönmesi için kapak kod falanmı
farketmez zaten yazan kişilerin hepsi kapak kodu için yazıyor

Top Bottom