❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sınırsız stok olan birisi var ancak minumum 100 TL'lik satıyordu.

Telegramdaki arkadaşa dün yazmıştım az önce yazdı stok gelmiş eline alabilirsiniz güvenilir. Aynı şekil r10.net sitesindede satan arkadaşlar var. Daha Daha'nın açığı sayesinde sınırsız stok yapabiliyolar kolay şekilde. Asıl mevzu TOD kampanyasının ne kadar devam edeceği. Ama internet hediyeleri de fena değil.

Telegramdaki arkadaşa dün yazmıştım az önce yazdı stok gelmiş eline alabilirsiniz güvenilir. Aynı şekil r10.net sitesindede satan arkadaşlar var. Daha Daha'nın açığı sayesinde sınırsız stok yapabiliyolar kolay şekilde. Asıl mevzu TOD kampanyasının ne kadar devam edeceği. Ama internet hediyeleri de fena değil.
şimdi gidip telegram indirip yazayım şu arkadaşa herkeze link atıp kendim alamadım bu sefer ben alayım bari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yazayım geri dönmesi için kapak kod falanmı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri