Palo DAYI 👑
80+ Gold
bide bu todu pcye nasıl indiricem blustackten falanmıfarketmez zaten yazan kişilerin hepsi kapak kodu için yazıyor
bide bu todu pcye nasıl indiricem blustackten falanmıfarketmez zaten yazan kişilerin hepsi kapak kodu için yazıyor
kim satıyor10 kodu 15 TL'ye alacam 3 aylıkmı oluyor
arkadaştan alacamkim satıyor
evet 9 kod 3 ay olacak fakat günde maks 3 kod girilebiliyor. saat 12den sonra 3 tane daha girebiliyorsun. arta kalan 1 kodu da burdan bi arkadaşa verirsen güzel olur ihtiyacı olanlar var10 kodu 15 TL'ye alacam 3 aylıkmı oluyor
sen dün almıstın demı benım atııgım arkadaştan ben suan aldım 3 kodda calıstı sen aldıysan dıger kodlar calıyormu denedınmıevet 9 kod 3 ay olacak fakat günde maks 3 kod girilebiliyor. saat 12den sonra 3 tane daha girebiliyorsun. arta kalan 1 kodu da burdan bi arkadaşa verirsen güzel olur ihtiyacı olanlar var
kodu buraya girdikten sonra üyemi oluyoruz birde bunu pcye indiremiyormuyuz yaŞimdi kod aldım da TOD'a üyelik için paket seçtiriyor orayı nasıl yapacağız?
Düzenleme: https://www.todtv.com.tr/kupon-kodu
xxx yoksa olmazTod ne diyeceğime gidip google dan bakacağım teşekkürler
Buymuş Eğlence, spor hepsi TOD'da!
Filmden diziye, çizgi filmden spora izlemek istediğin her şey burada! (Her şey kısmı şüpheli )
1 Tane kullanılmış çıktı onun dışında çalıştı hocam.sınırsız stok biraz süpheli
Mesaj otomatik birleştirildi:
calişiyomu kodlar
attımhocam kimden alıyoruz bana da atabilir misiniz iletişi
10 kod almıştım 6sı çalıştı diğer 4ünü henüz denemedimsen dün almıstın demı benım atııgım arkadaştan ben suan aldım 3 kodda calıstı sen aldıysan dıger kodlar calıyormu denedınmı
kodu buraya girdikten sonra üyemi oluyoruz birde bunu pcye indiremiyormuyuz ya
oky ben 1 saat önce aldım 3ü caliştı diğerlerini yarın denerım bırde bu puanlar 1 ay sonr gitmez demi malum üyelik bitince yeniden alıcaz çünkü10 kod almıştım 6sı çalıştı diğer 4ünü henüz denemedim
kaç aylık oldu toplam hocam1 Tane kullanılmış çıktı onun dışında çalıştı hocam.
Bu arkadaşı R10'da buldum. Profili güvenilir gibi ancak bir bağlantım veya ilişkim yok. İsteyen alıp deneyebilir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle