geç dönüyor hocaövalla telegramı indirdim geçen sayfadaki linki tıkladım yazdım adama msj ama dönmüyor halen
Milli piyango çıksa daha az sevinirsin o derece mutlulukBi kere düğünde lol rp olan kola kapakları vardı hepsini toplamıştım o geldi aklıma masa masa geziyodum
valla telegramı indirdim geçen sayfadaki linki tıkladım yazdım adama msj ama dönmüyor halen
Algida ve turkcell de vermişti bir kaç defa sadece eğlence paketi veriyordu, iyimiş o zman spor paketi de dahilsedirekt pcden giriş yapıp izleyebilyiorsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
spor paketi dahil.
Web ile de izleniyor. TV'den açtım Tod'u, giriş yaptım ve kaliteli bir şekilde sıfır donma ile izledim.Sadece telefonda izleyebiliyorsunuz selcuktan izlerim daha iyi
hocam elinizde kapak satın alabileceğimiz bir yer var mı? varsa özelden atabilirmisinizWeb ile de izleniyor. TV'den açtım Tod'u, giriş yaptım ve kaliteli bir şekilde sıfır donma ile izledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telegram'daki Satıcı sağolsun 2 kod attı beleşten
farklı hesaptan kullan sen de. yıllık stoğunu yapan varHer ödülün limiti var diye biliyorum, sınırsız olduğu bilgisi yanıltıcı olabilir.