Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,535
Beşiktaş GS maçını izletsin yeter. Yok mu la kapak
dm den ulaşır mısın?bgy grubuna falan bak olmadı R10 sitesine falan tam link atamam yasak.
şuan spamden hata veriyor anlamadıgım bir şekilde.dm den ulaşır mısın?
kampanya epeydir var demişsin kapat satanlar nerde la bulun onları kolayı almaktansa kapak daha mantıklıevet bein harici kullanan ben de görmedim zaten
ozele at gelsinşuan spamden hata veriyor anlamadıgım bir şekilde.
hatta kapak değilde kod satan varmı acaba yada sitesi falanBeşiktaş GS maçını izletsin yeter. Yok mu la kapak
her 30tlye aldığımda 25ten bırakırımkampanya epeydir var demişsin kapat satanlar nerde la bulun onları kolayı almaktansa kapak daha mantıklı![]()
özelden atıyorum arkadaşın bilgisini ulaşın alın biri 3tlye satıyor diğeri 2.75tlyekampanya epeydir var demişsin kapat satanlar nerde la bulun onları kolayı almaktansa kapak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ozele at gelsin
hatta kapak değilde kod satan varmı acaba yada sitesi falan![]()
Bi kere düğünde lol rp olan kola kapakları vardı hepsini toplamıştım o geldi aklıma masa masa geziyodumkampanya epeydir var demişsin kapat satanlar nerde la bulun onları kolayı almaktansa kapak daha mantıklı
ozele at gelsin![]()
atarmısın banadaözelden atıyorum arkadaşın bilgisini ulaşın alın biri 3tlye satıyor diğeri 2.75tlye
mesaj başı 2dk falan bekliyorm gelir size de listeye aldımatarmısın banada
yokluk görmüş çoçuklarızBi kere düğünde lol rp olan kola kapakları vardı hepsini toplamıştım o geldi aklıma masa masa geziyodum
atsana reisyokluk görmüş çoçuklarız
isteyen yassın atım bana atmıs arkadaş