maşallah yaşımdan büyük, belki yeni hattır diye düşünmüştüm, uygulama belli bir süre dursun belki bir zaman sonra çıkar sil süpür bende ilk kullandığım zamanlarda sil süpür gözükmüyordu
1- Huawei AppGallery İndir;
Huawei AppGallery bilindiği üzere Huawei'nin Google ile işbirliğini sonlandırması sonrasında çıkardığı uygulama mağazasıdır. Bazı kişiler sadece Huawei cihazlara indirildiğini düşünüyor fakat yanılıyorlar. Maalesef Apple hariç her cihaza APK olarak indirilebilir. Merak etmeyin Huawei'nin kendi sitesidir...
Site= HUAWEI AppGallery - HUAWEI Türkiye Alıntıyı görüntüle
2- Kurulumu Bitir ve Hesabına Giriş Yap;
Kurulumu bitirdin mi? Bravo ilk adımı geçtin! Şimdi Sağ alttan "Ben" sekmesinden hesabına giriş yap. Hesabın yok mu? Merak etme kayıt olabilirsin... Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3- Hediye Çarkını Bul ve Uygulama İndir;
Hey ne ara geldin bu aşamaya? Neyse şimdi hediye çarkını bulalım. Nerde... nerde... aha burada. Şimdi biraz aşağı in ve listeden 1 tane uygulama indir. Ne olacağı fark etmez. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
4- Çarkı Çevir!;
Şimdi sıra şansımıza geldi. Uygulama indirdiğinde çarkın altındaki sayaç "1" olacaktır. Bu 1 hakkının olduğunu söyler. Ve Huawei'nin bir sürprizi var. Her çark çevirişinde yılbaşı çekilişine bir hak kazanıyorsun. Hadi çevir bakalım... Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önce belirttiğim siteye gir. Ardından üstteki kutucuğa telefon numaranı, alttakine kodu gir. Doğrulamayı yap ve gönder. Yaklaşık 10 dakika sonra hattınıza tanımlanmış olur.
6- İnternetin Keyfini Çıkar;
Benden de sana küçük bir hediye. Siteye girip bu kodu kullanarak 500 MB kazanabilirsin. Eğer sen aldıysan konu altına yaz. İlk alan kişiye hayırlı olsun...
Kod= AG1HRAKRCHZMHYMP
Rehberin hazırlanma süresi= 30 Dakika+
Eğer diğer konudaki İninal Davet Kodu üzerinden bana destek olduysan çok teşekkür ederim