Bedava 750TL Kazanmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,546
Referal Kod / Link Paylaşımı
1754514138883.webp

Kuveyt Türk'e davet kodumla kayıt ol 500 TL kazan.
⚠️ Kampanya sonlanmadan ve kontenjan dolmadan.

🎁 Ayrıyeten sizde arkadaşlarınızı davet ederek hem siz hem arkadaşlarınız 500 TL 💵 kazanabilirsiniz. Davet kodunu öğrenmek ve kayıt olmak için 👇

👉 Davet kodu: GF562953
(Kampanyadan yararlanmak için davet kodunu kayıt esnasında kullanmanız gerekmektedir.)
Görüntülü görüşme ile hesabı onaylamanız gerekmekte. (Bağlanmak için biraz bekletebilir anlayışlı olmanızı temenni ediyorum.)

Davet kodumla kayıt olduktan sonra para ödülünü kazanmak için yapamadığınız işlem olursa iletişime geçebilirsiniz memnuniyetle yardımcı olurum.

bedava peynir fare kapanında kardom kesin ileride sıkıntı çıkaracak bir kampanya bu ayriyeten de davet kodu falan forumda yasak diye biliyorum.

bedava peynir fare kapanında kardom kesin ileride sıkıntı çıkaracak bir kampanya bu ayriyeten de davet kodu falan forumda yasak diye biliyorum.
Kardşim endişeni anlıyorum ama bu kampanya Kuveyt Türk’ün kendi resmi referans sistemi. Uygulama içinden verilen davet koduyla banka hesabı açıp bazı şartları tamamlayanlara veriliyor.
Bedava peynir muhabbeti doğru olabilir ama burada olay tamamen banka içinde geçiyor, dış kaynaklı bir sistem değil.

Davet kodu paylaşımı yasaksa tabii moderatörler siler, ama ben sadece ilgilenenler için bilgilendirme yapıyorum. 🤝

Kardşim endişeni anlıyorum ama bu kampanya Kuveyt Türk’ün kendi resmi referans sistemi. Uygulama içinden verilen davet koduyla banka hesabı açıp bazı şartları tamamlayanlara veriliyor.
Bedava peynir muhabbeti doğru olabilir ama burada olay tamamen banka içinde geçiyor, dış kaynaklı bir sistem değil.

Davet kodu paylaşımı yasaksa tabii moderatörler siler, ama ben sadece ilgilenenler için bilgilendirme yapıyorum. 🤝
eyw kardom adamsın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty