BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

Oynadım çok karışık oyun. Sarmadı açıkçası beni.

Biraz oynadık, açıkçası pek sarmadı çok fazla nesne var çok fazla şey var oyunda yoruyor insanı. Bir yerden mermi geliyor daha anlayamadan ölmüş oluyorsun pek beğenemedim.
Şimdi deneme fısatım oldu tahmin ettiğim gibi çok karışık adam seçmekte zorlanıyor insan.Çok fazla grafik var ne yapacağını şaşırıyorsun.

Şimdi deneme fısatım oldu tahmin ettiğim gibi çok karışık adam seçmekte zorlanıyor insan.Çok fazla grafik var ne yapacağını şaşırıyorsun.
Ek olarak oynayanlar bordo bereli gibi :D

birde nedense delta forceye çok benzer yanı gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak oynayanlar bordo bereli gibi :D
vallaha ya one öyle :D birde droplar çok az silah bulamıyorsun haritanın bazı kısımlarında :D

yok olmamış. coda dönmüş oyun. dümdüz bf6 ayrı bide battleroyal modu ayrı olsaymış keşke. battlepassler vs de girmiş işin içine. bize dümdüz open beta gibi oyun lazım bea
codla bence hiç bir bağı yok codun yanından geçemez bf nin bt modu :D

birde nedense delta forceye çok benzer yanı gördüm

vallaha ya one öyle :D birde droplar çok az silah bulamıyorsun haritanın bazı kısımlarında :D

codla bence hiç bir bağı yok codun yanından geçemez bf nin bt modu :D
Eidoğrudur codun son hallerinide sevmem ondan dedim dgfhj

Evet grafikler güzel ama adamları ayırt edemiyorsun. Warzone'da da aynı durum var bence. En ayırt edici oyun bana kalırsa Apex, daha arcade grafiğe rağmen her şey çok anlaşılır.

Uzaktan çok hasar yiyorsun. Awp tek atıyor. Adam dağda ben binanın içinde 2 vuruşta düşürdü.
Bu kadar hasar olmamalı.

Evet grafikler güzel ama adamları ayırt edemiyorsun. Warzone'da da aynı durum var bence. En ayırt edici oyun bana kalırsa Apex, daha arcade grafiğe rağmen her şey çok anlaşılır.
Apex de çok hızlı ilerliyor ya herkes bir yerlere kayıyor falan zor oyun

Uzaktan çok hasar yiyorsun. Awp tek atıyor. Adam dağda ben binanın içinde 2 vuruşta düşürdü.
Bu kadar hasar olmamalı.
Birde kutudan aldığımız silahlarda 1 şarjörlük felan yedek mermi çıkıyor savaşın ortasında mermi bitiyor,adamları seçmek çok zor 😁

Oyun sadece bana mı zor geldi? Millet bordo bereli olmuş.

Oyun çok güzelde 15fps oynamasak iyidi bomba atsalar pc reset atıyo :D

visibility berbat oyunda düzeltmezler ise oynanmaz şimdi moda oldu warzone gömmek ama warzone kat kat iyi bu ucuz bi kopyasıymış gibi hissettiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri