BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

Zorunda değil bende klavye mouse ile oynuyorum dediğin şeyler doğru mu doğru ama beni çok sinir etmiyor çünkü aimim iyi he bazen ölüyorum saçma sapan benimde sinirim bozluyor ama zaten çoğu kişide kaliteli gamepad var o yüzden öyle dedim
1761666609062.webp
1761666634471.webp

Kral yani nickinden ve fotodan anlaşılacağı üzere cod fanı olduğuna göre yeryüzündeki herhangi bir oyun senin için cod dan kötü olabilir o yüzden boş yapmaya gerek yok.
Objektif olursan BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyuna herhangi bir bu tarzda bir oyun yaklaşamadı ve yaklaşamaz. BF6 için de geçerli bu.
Kral öNel görüş siye bir şey var ya hani. Bu kadar net bir şekilde konulabilmen için belli başlı kalıpların global şekilde kabul edilmesi gerekir ya hanisi. Yani diyeceğim o ki kral arkadaşım. Cod da sever oynarım bf serisinede bayılırım. Ama bu kadar net konuşamazsın bu bu kadar iyi değil bı daha iyi diye.
Doğrusu şudur kral:
Ben bunu daha çok sevdim ben bunu sevmedim.
Nokta 🫡🫠

Kral yani nickinden ve fotodan anlaşılacağı üzere cod fanı olduğuna göre yeryüzündeki herhangi bir oyun senin için cod dan kötü olabilir o yüzden boş yapmaya gerek yok.
Objektif olursan BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyuna herhangi bir bu tarzda bir oyun yaklaşamadı ve yaklaşamaz. BF6 için de geçerli bu.

Dostum ben warzone ye dünyanın en iyi oyunu falan mı dedim bende biliyorum böyle saçma sapan şeyler olduğunu ben skinlere çok takılan bir insan değilim ben girer iki el atar stres sinirimi atar çıkarım bana gelmişsiniz hala yok aim assist yok skinler çok saçma ben oynanışa bakarım ve bf6 bana hitap eden bir oyun değil genel olarak bf ler bana göre değil ama yani bf6 iyi bir oyun olsa derim ki adamlar yapmış iyi oyun ama değil maalesef bana gelip burda bf6 övmeyin gidin bf4 yada bf3 de takalın
Bende 2 oyunu oynadım.bf nin coda göre en büyük artısı grafik anlamında çok çok önde kimse bunu inkar etmez.Fakat ben ikisi arasında codun savaş alanındaki daha iyi adam seçilebilir olmasını gereksiz detay grafiklerinden kaçmasını ve göze gereksiz karmaşıklardan kurtarmasını daha çok seviyorum.

Eğer sizi rahatsız etmiyorsa bfde tabii ki çok çok üst düzeyde şuan.Fakat ben yinede codun vuruş hissiyatını silahların daha oynanabilir şekilde kullanıldığını ve daha böyle oynanabilir bir durumda olduğunu düşünüp tercih ediyorum.

bf nin bence gereksiz göz yoran grafikleri elemesi gerekiyor.Daha böyle karışık savaş alanı değil daha toplu ve seçilebilir bir savaş alanı yaratması daha güzel olacaktır.

Battle royale mi yoksa extraction mu ? Konu dışı olarak Extraction oyun önerisi olan var mı arena breakout ve tarkov dışında

Ya konu niye warzone ile karşılaştırmaya döndü. Battlefield 6 Redsec yazın steame çıkıyor. Warzone sevmeyen insanlarız ve bu warzone dan farklı olur belki diye deniyoruz.

BR modu çok kötü beyler indirmenize bile değmez

Kral öNel görüş siye bir şey var ya hani. Bu kadar net bir şekilde konulabilmen için belli başlı kalıpların global şekilde kabul edilmesi gerekir ya hanisi. Yani diyeceğim o ki kral arkadaşım. Cod da sever oynarım bf serisinede bayılırım. Ama bu kadar net konuşamazsın bu bu kadar iyi değil bı daha iyi diye.
Doğrusu şudur kral:
Ben bunu daha çok sevdim ben bunu sevmedim.
Nokta 🫡🫠
Objektif olduktan sonra kimin neyi sevdiği kişisel bir görüş. Cod serisindeki saçmalıklar oynamamak için yeterli sebep o yüzden gayet de net bir şekilde konuşabilirim çünkü istersen dünyadaki herkes bir oyunu en iyi oyun seçsin eğer sen gidip ona rağmen başka bir oyunu sevdikten sonra mantık denen şeyin bir önemi kalmıyor. Hem gerçekçi hem de aksiyon açısından en iyi oyun diye bir örnek vermek istediğimde sen buna gidip cod diyemezsin çünkü objektif olarak mecburen BF1 demek zorundasın fakat bu tarzı sevmek zorunda değilsin.
Bu zamana kadar yapılmış en iyi FPS oyunu dediğimde Counter Strike demek zorundasın ama sevmeyip de gidip Valorant oynayabilirsin.
Efsane gözüyle bakacak olursak Call of Duty'nin yeri bizim çocukluğumuz için apayrıdır zaten. Günümüzdeki online oyun açısından konuşursak ne BF6 ne de COD efsanedir. Genel bir sıralama yaparsak BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyunun onlineını ciddi anlamda saatlerini veren birinin şu anki COD'un multiplayer'ına iyi bir oyun gözüyle bakacağını sanmıyorum.

Objektif olduktan sonra kimin neyi sevdiği kişisel bir görüş. Cod serisindeki saçmalıklar oynamamak için yeterli sebep o yüzden gayet de net bir şekilde konuşabilirim çünkü istersen dünyadaki herkes bir oyunu en iyi oyun seçsin eğer sen gidip ona rağmen başka bir oyunu sevdikten sonra mantık denen şeyin bir önemi kalmıyor. Hem gerçekçi hem de aksiyon açısından en iyi oyun diye bir örnek vermek istediğimde sen buna gidip cod diyemezsin çünkü objektif olarak mecburen BF1 demek zorundasın fakat bu tarzı sevmek zorunda değilsin.
Bu zamana kadar yapılmış en iyi FPS oyunu dediğimde Counter Strike demek zorundasın ama sevmeyip de gidip Valorant oynayabilirsin.
Efsane gözüyle bakacak olursak Call of Duty'nin yeri bizim çocukluğumuz için apayrıdır zaten. Günümüzdeki online oyun açısından konuşursak ne BF6 ne de COD efsanedir. Genel bir sıralama yaparsak BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyunun onlineını ciddi anlamda saatlerini veren birinin şu anki COD'un multiplayer'ına iyi bir oyun gözüyle bakacağını sanmıyorum.
insanların hala BF4 güzellemesi yapması canımı sıkıyor. Evet zamanına göre çok çok başarılı bir oyundu ama günümüzde kimse açıp oynamaz oyunu

Deneyen oldu mu? Güzel mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri