BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

Ben warzone iyi bir oyun demedim bf nin genel olarak odun gibi oynanışı var ve bana kalırsa modern warfare 2019 bile bf6 dan iyi oyundur cod un vuruş hissi oynanışına bf hiç bir zaman yaklaşamadı
Kral yani nickinden ve fotodan anlaşılacağı üzere cod fanı olduğuna göre yeryüzündeki herhangi bir oyun senin için cod dan kötü olabilir o yüzden boş yapmaya gerek yok.
Objektif olursan BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyuna herhangi bir bu tarzda bir oyun yaklaşamadı ve yaklaşamaz. BF6 için de geçerli bu.

Dostum ben warzone ye dünyanın en iyi oyunu falan mı dedim bende biliyorum böyle saçma sapan şeyler olduğunu ben skinlere çok takılan bir insan değilim ben girer iki el atar stres sinirimi atar çıkarım bana gelmişsiniz hala yok aim assist yok skinler çok saçma ben oynanışa bakarım ve bf6 bana hitap eden bir oyun değil genel olarak bf ler bana göre değil ama yani bf6 iyi bir oyun olsa derim ki adamlar yapmış iyi oyun ama değil maalesef bana gelip burda bf6 övmeyin gidin bf4 yada bf3 de takalın

Dostum mouse aim in iyi ise çok bir fark olmuyor aim asist diye ağlamaya gerek yok gamepad al onda ustalaş o zaman skinde kullanma beğenmiyorsan bf cod kadar olamaz hiç bir zaman
3k saat cod warzoneum vardır oyunu da seviyorum ama oyunda aim assistin güçlü olması, zen gibi şeylerin yogun kullanımı oyunu mahvetti şimdi tıklayasım bile gelmiyor :D

Dostum mouse aim in iyi ise çok bir fark olmuyor aim asist diye ağlamaya gerek yok gamepad al onda ustalaş o zaman skinde kullanma beğenmiyorsan bf cod kadar olamaz hiç bir zaman
dostum mouse ile 360 scope atmak için harcayacanan eforu, gamepad ile 1 saniyeden kısa süre yapıp düşmanın senin içinden geçebilir. Dostum Activision, aim asisti konsolcular için böyle dengesiz yapmaları yüzünden bilgisayar kullanan kişiler gidip gamepad almak zorunda mı DOSTUM?

Kral yani nickinden ve fotodan anlaşılacağı üzere cod fanı olduğuna göre yeryüzündeki herhangi bir oyun senin için cod dan kötü olabilir o yüzden boş yapmaya gerek yok.
Objektif olursan BF3 - BF4 - BF1 bu üç oyuna herhangi bir bu tarzda bir oyun yaklaşamadı ve yaklaşamaz. BF6 için de geçerli bu.
Ben nvidia fan boylarına benzemem ben küçüklüğümden beri oynadığım ve sevdiğim için böyle yaptım ki geyet tarafsız konuşuyorum ben bf de oynuyorum cod daki hızlı oyun bana daha eğlenceli geliyor

nerden indirebiliriz

Ekler

• some peep maker (WIP).webp
    some peep maker (WIP).webp
    11.5 KB · Hit: 10
dostum mouse ile 360 scope atmak için harcayacanan eforu, gamepad ile 1 saniyeden kısa süre yapıp düşmanın senin içinden geçebilir. Dostum Activision, aim asisti konsolcular için böyle dengesiz yapmaları yüzünden bilgisayar kullanan kişiler gidip gamepad almak zorunda mı DOSTUM?
Zorunda değil bende klavye mouse ile oynuyorum dediğin şeyler doğru mu doğru ama beni çok sinir etmiyor çünkü aimim iyi he bazen ölüyorum saçma sapan benimde sinirim bozluyor ama zaten çoğu kişide kaliteli gamepad var o yüzden öyle dedim

Bu mu acaba

Zorunda değil bende klavye mouse ile oynuyorum dediğin şeyler doğru mu doğru ama beni çok sinir etmiyor çünkü aimim iyi he bazen ölüyorum saçma sapan benimde sinirim bozluyor ama zaten çoğu kişide kaliteli gamepad var o yüzden öyle dedim
Aim asist olduğu zaman sadece kolla oynayanlarla mücadele etmiyorsun aynı zamanda klavye+mouse üzerinden aim asist almanı sağlayan cihazları- cronos xim zart zurt- kullanan evlatlarla mücadele ediyorsun.

Aim asist olduğu zaman sadece kolla oynayanlarla mücadele etmiyorsun aynı zamanda klavye+mouse üzerinden aim asist almanı sağlayan cihazları- cronos xim zart zurt- kullanan evlatlarla mücadele ediyorsun.
Cronos falan o kadar etki etmiyormuş galiba bir video da görmüştüm tam hatırlamıyorum ama dediklerinde haklısın

Son düzenleme:
Steam indirebilirsiniz geldi oyun bi deniyelim bakalım.

cronus zen hilecileri + pc ci aimbot unclok all tool hilecileri ile cod kendini öldürdü zaten

Geri