Öneri Battlefield 6 alınır mı?

Ukrayna üzerinden BF6 almıştım, gayet akıcı bu arada normalde warzone oyuncusuydum. atmosfer bence çok iyi. 3000 e değmez ama 1700 e alınır.

valla bf5 severek oynuyorum 2042 begenmemiştim bugun acaba alsam mı diye içimi gıdıklıyodu bf6yı ama 3bınde oyuna vermek ne kadar mantıklı diye düşünüyor insan

steam kullanabiliyor muyuz keyi multiplayer için istiyorum
Platform fark etmiyor hocam EA App ile de giriliyor online zaten yapımcı onlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epicten al yüzde 20 bakiye olarak geliyor
Steam koleksiyon yapıyorum hocam. Epic arayüz yerine 500 tl onlarda kalsa daha iyi sanırım.

Her ayın 15'inde borçları ödeyince 1-2 tane oyun alıyorum. Ghost Of Tsushima çektim 1500'e. BF 6 çekeyim diyorum ama neredeyse 3k TL'ye geliyor fiyat.
Alan var mı yorumu nedir?
kart limitimden fazla oyun :uzgunpeepo:
önce 25 dolar yatıracam nakit sonra kredi kartıyla alacam

Bf1 bf5 de uzun saatlerim var dün oyunu aldım sistemim o kadar iyi değil 6600xt ve 5600x ile 2k da oynuyorum 4 saat kadar deneyimledim bf 2042 faciasından sonra bu oyunu yapmayı başarmışlar bu fiyata alınır mı alınmaz mı yorum yapmıcam ama oyun güzel olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Konudan biraz alakasız olucak ama bf serisini az çok oynamış biri olarak 1 haftadır call of duty 6 oynuyorum bu oyunların neyını karşılaştırılıyor tamamen bagımsız oyunlar değil mi

Bf1 bf5 de uzun saatlerim var dün oyunu aldım sistemim o kadar iyi değil 6600xt ve 5600x ile 2k da oynuyorum 4 saat kadar deneyimledim bf 2042 faciasından sonra bu oyunu yapmayı başarmışlar bu fiyata alınır mı alınmaz mı yorum yapmıcam ama oyun güzel olmuş.
BF 2042 harbi çok çok kötüydü. 2-3 saat anca oynayıp sildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudan biraz alakasız olucak ama bf serisini az çok oynamış biri olarak 1 haftadır call of duty 6 oynuyorum bu oyunların neyını karşılaştırılıyor tamamen bagımsız oyunlar değil mi
BF6 biraz daha hızlı tempolu olmuş o yüzden COD oyunlarına benzemiş. O yönüyle kıyaslıyorlar sanırım.

Başka büyük bütçeli online fps yapan yok. Millette taraf tutmaya çok meyilli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri