ELECTUS
80+ Silver
hocam bence başka modellere yönelin ama tabii ki sizin karar.Kardeşime alıcam sürekli oyun oynıcak
hocam bence başka modellere yönelin ama tabii ki sizin karar.Kardeşime alıcam sürekli oyun oynıcak
bence arkadaşların dediği gibi redmi note 8 felan alın 2. elKardeşime alıcam sürekli oyun oynıcak
Bencede note 8 bakın bende note 8 pro var o da gayet iyi.Ben note 8 taraftarıyım
Note 8 pro nun iyi olduğunu biliyorum Bi ara almayı düşünüyordum ama poco x3 nfc ye yöneldim kendime onu alıcam teşekkürler tavsiyeniz içinBencede note 8 bakın bende note 8 pro var o da gayet iyi.
ben şuan 6s plus kullanıyorum memnunum biraz elmaya karşı olan önyargılarımı kırdı 2021 de 6 yıllık olcak tel ebnim sevdiğim oyunları kaldırıyor sadece ekranı düşük ama almanı tavsiye etmem genede(pubgm ve codm oynamıyorum)Selamın aleyküm öncelikle
1500 TL bütçe var belki çok az üstüne çıkılabilinir kardeşime alıcam ark oynamak istiyormuş sizce bu fiyata 2. El telefon önerisi yada iphone 6 s alınır mı?
Rica ederim hayırlı olsun şimdiden.Note 8 pro nun iyi olduğunu biliyorum Bi ara almayı düşünüyordum ama poco x3 nfc ye yöneldim kendime onu alıcam teşekkürler tavsiyeniz için