BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

gameplay olarak call of duty nin yanına yaklaşamaz kimse kusura bakmasın odun gibi oynanışı var bf nin
aim asist hilesi xd , saçma sapan skinler ile efektlerden kör olma....

BF6'yı beğenmezsin eywallah da warzone da iyi bir oyun değil ki ya..

Ben warzone iyi bir oyun demedim bf nin genel olarak odun gibi oynanışı var ve bana kalırsa modern warfare 2019 bile bf6 dan iyi oyundur cod un vuruş hissi oynanışına bf hiç bir zaman yaklaşamadı

Yeni çıkanlardan bahsediyorum yakın zamanda 2 tane ücretsiz extraction oyunu çıktı 1 tane de 2 güne çıkıyor. Bir de BF6 extraction olarak çıksa cidden artık mide bulantısı yapardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bilmiyom reis indirme linki göremedim
Delta çıkalı 1seneden fazla oluyor keza arena deltadan daha eski. Arc raiders da extraction oyunuyla alakası yok coop looter oyun gibi. Division 2 oynuyorsun hissi veriyor extraction türü çok az var zaten piyasada. Keza tarkov çok çok pahalı ve dedem yaşında oyun, oyun motoru tarihi eser

Yani bütün haberlerde battle roylae yazıyor ama. Ben de battleroyale sevmıyorum ancak bf6 oynayamıyorum 70 dolar oldugundan dolayı. Biraz açlıgımızı gıderır en azından :D

Ayrıca piyasa yeterınce extraction ile doldu bence ya. Arena breakout infinite var, arcadimsi isteyene delta force var. Onun dışında arc raiders geliyor 2 güne. Bir tane daha extractiona hic gerek yok bence.
ücretsiz mi gelecek bu modlu hali

gameplay olarak call of duty nin yanına yaklaşamaz kimse kusura bakmasın odun gibi oynanışı var bf nin
Katılıyorum, BF6 COD çakması olmaya çalışırken batırmış, large map nasıl olmaz hala inanamıyorum, adamlar trailer da cod ile dalga geçip 18 gün sonra renkli skinler getirdi :D

alcaktım bunu izleyince vazgeçtim
Bu çocuk doğruları konuşuyor, diğer kanallar sponsorlu olduğu için övüp durmuş oyunu.

MW 2019 oynayan adam zaten tartışmaya bile girmemeli, bak arkadaş çok yüzeysel cevap veriyor diğer kitlede böyle, warzone iyi oyun değil diyor, neresi iyi değil onuda belirtmen lazım dostum. Gameplay olarak BF6 dan kat ve kat iyi mesela. Biz zaten teknik yorum yapıyoruz, teknik yorum yapan adama teknik cevap vermen lazım direkt kestirip atmayın. Warzone beğenmeye bilirsin ama teknik olarak BF6 daha iyi dersen oyundan anlamıyon derim.

Son düzenleme:
Dostum mouse aim in iyi ise çok bir fark olmuyor aim asist diye ağlamaya gerek yok gamepad al onda ustalaş o zaman skinde kullanma beğenmiyorsan bf cod kadar olamaz hiç bir zaman
1761662870487.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,404
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri