Ukrayna VPN üzerinden girip alıyorsun uygulama veya siteden.o da mı ea app keyi tarzı bir şey
Öğrenci olduğum halde 30k şu an bende ama 4 yılda arttırdım belki borçları gününde ödediğimdendir.yeni açtım 10k gelir seçtim yine 2k oldu
ünideyim burs/kredi yok devletten başka yerden almaya başladım belki artar
Çok gerek yok Türkçe olmasına hocam hikayeli zaten oynamaya gerek yok. Online için de gerekli şeyler anlaşılıyor.Alınır hocam. Ama Türkçe alt yazı bile koyulmamış online bir oyuna 70 dolar vermek mantıksız bana kalırsa.
Normalde bende bu tarz oyunlarda takılmam hocam ama neredeyse 10 yıl önce çıkan bf1 de bile türkçe varken bu devirde artık standart olması gereken dil seçeneğini koymamışlar bu sebepten takıldım.Öğrenci olduğum halde 30k şu an bende ama 4 yılda arttırdım belki borçları gününde ödediğimdendir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok gerek yok Türkçe olmasına hocam hikayeli zaten oynamaya gerek yok. Online için de gerekli şeyler anlaşılıyor.
Buna alıştık artık maalesef önceden çıkaran şirketler bile sonradan çıkarmıyor. Değişen ekonominin etkisi var kesinlikle.Normalde bende bu tarz oyunlarda takılmam hocam ama neredeyse 10 yıl önce çıkan bf1 de bile türkçe varken bu devirde artık standart olması gereken dil seçeneğini koymamışlar bu sebepten takıldım.
benimki de daha 2 aylık borçları hemen ödüyomÖğrenci olduğum halde 30k şu an bende ama 4 yılda arttırdım belki borçları gününde ödediğimdendir.
Çok gerek yok Türkçe olmasına hocam hikayeli zaten oynamaya gerek yok. Online için de gerekli şeyler anlaşılıyor.
PR derken hocam. Zaten yılların serisi BF çok PR'a gerek yok. Ttk da büyük ihtimal silahların gelişmesiyle iyileşen bir şey.multisi berbat ttk çok kısa hitbox büyük kolsuz oyunu yapmışlar pcde hilede çok
pr'dan başka bir şey değil
Hocam dene 2042'yi o kadar kötü kiŞu oyunun 2042 den farkı nedir bana biri açıklasın yeni ne gelmiş, yakın çevremde muhteşem oyun yok bilmem ne bana şu oyunu almak parayı çöpe atmak gibi geliyor.
Beni ilgilendirmez battle royale ama oynamak isteyen bir kitle de var. Oyuna eksisi değil artısı olurBattle Royale getirirseler çok kötü hata yaparlar bence ya
Steam değilmiş ama bu Origin maalesef