BEDAVA BATTLEFIELD 6 BATTLE ROYALE MODU 2 SAATE GELİYOR

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
267
BF6 Bedava Battle Royale modu 2 saate geliyor heycanlı mıyız

Extraction modu olacaktı diye hatırlıyorum , battle royale modası geçti ya pek sıcak bakmıyorum.
Yani bütün haberlerde battle roylae yazıyor ama. Ben de battleroyale sevmıyorum ancak bf6 oynayamıyorum 70 dolar oldugundan dolayı. Biraz açlıgımızı gıderır en azından :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca piyasa yeterınce extraction ile doldu bence ya. Arena breakout infinite var, arcadimsi isteyene delta force var. Onun dışında arc raiders geliyor 2 güne. Bir tane daha extractiona hic gerek yok bence.

Nerden indiricez yeterınce bilgi göremedim (10dk oynayıp silicem) :)

Yani bütün haberlerde battle roylae yazıyor ama. Ben de battleroyale sevmıyorum ancak bf6 oynayamıyorum 70 dolar oldugundan dolayı. Biraz açlıgımızı gıderır en azından :D

Ayrıca piyasa yeterınce extraction ile doldu bence ya. Arena breakout infinite var, arcadimsi isteyene delta force var. Onun dışında arc raiders geliyor 2 güne. Bir tane daha extractiona hic gerek yok bence.
En basitinden tarkov var :D ama öyle bir haber görmüştüm sanki.

En basitinden tarkov var :D ama öyle bir haber görmüştüm sanki.
Yeni çıkanlardan bahsediyorum yakın zamanda 2 tane ücretsiz extraction oyunu çıktı 1 tane de 2 güne çıkıyor. Bir de BF6 extraction olarak çıksa cidden artık mide bulantısı yapardı.

steam üzerınden alabiliyor muyuz? (12de indirmeler baslıcak 6da sunucular acılıcak diye okumustum)
Valla bilmiyom reis indirme linki göremedim

BF hiçbir zaman battle royale adam gibi yapamadı max 2 saat oynarsın bir daha bakmazsın. BF5, BF2042 de de battle royale var ama olduğunu bilmiyorsundur bile çünkü bok gibi yapıyorlar

BF hiçbir zaman battle royale adam gibi yapamadı max 2 saat oynarsın bir daha bakmazsın. BF5, BF2042 de de battle royale var ama olduğunu bilmiyorsundur bile çünkü .. gibi yapıyorlar
BF5 de 2042 de dandik oyunlardı. BF6 uzun zaman sonra gelen adam akıllı bir oyun oldu. Bu yüzden battle royale modu da adam akıllı bir çıkış yapabilir diye umuyorum. Belki de warzone a rakip olur diye umuyorum.

BF5 de 2042 de dandik oyunlardı. BF6 uzun zaman sonra gelen adam akıllı bir oyun oldu. Bu yüzden battle royale modu da adam akıllı bir çıkış yapabilir diye umuyorum. Belki de warzone a rakip olur diye umuyorum.
Boş yapmışsın kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri