Bedava ElevenLabs Creator Planı

Olum bu nedir hepimiz aldık ama ne yapabiliriz bununla bilen biri açıklasın
Metinden ses çıkarabilirsin. Mesela bir podcast yapma planın var diyelim , metnini oluşturuyorsun ve sese dönüştürebiliyorsun.

Yok ağa bu ekranda kalıyor ödeme falan yatirmiyor yardımcı olabilecek varmi
Screenshot_2025-05-24-19-55-10-198_com.android.chrome.webp

Bugun 1 kaç saat boyunca enine boyuna baktım 0 dan bisiler deneyeyim diye. Chatgpt den hikaye oluşturdum. Elevenlabs ten youtubdan orihime(bleach) sesini taklit etmesini istedim .biraz fiyasko oldu. Arkaplanada youtupdan doga ve yagmur sesi temasini indirip capcuttan bunlari düzenledim. Ilk seri biraz berbat oldu ama denemekten zarar gelmez. Belki göz atmak istersiniz. Bi 10 video böyle oldu zaten(ki 1 ay boyunca azar azar atacam) . Simdi daha iyi ugrastigim ve elevenlabs aldigim hazır ses var. Ayni sherlock holmes gibi bi teması olsun istedim. Bu arada full ingilizce yaptımkı globalde olsun diye (ondada chatgpt ne kadat yaptıysa :) ) Sorun su ki 100000kredi vermis ve ben 1 günde tukettim. Yeni seri icin en az 100000 kredi daha lazim belki 1 ay sonra bir daha ugrasirim.belki yardimci olacak olan olursa ona hikaye metnini atar ondan sesi alabilirim.baya amatörce oldu ama denedik 😅😅

Son düzenleme:
kanka ben dahil emin ol kimse ne işe yaradığını bilmiyor. beleş diye çöktük işte :D Ben sınırsız ghibli foto yaparım falan sanıyordum, onu da yapamıyormuş meğersem :D
Hocam kullanmiyorsaniz eger. Bana musait zamaninizda birkac ses dosyasi olustururmusunuz?

Geri