Bedava ElevenLabs Creator Planı

Bana bir link verdi ama aktif edemiyorum linki açınca bu yazı çıkıyor sonrasında ne yapılacak bulamadım :D
Coupon code applied for checkout! 100% off each month for 3 months

Bana bir link verdi ama aktif edemiyorum linki açınca bu yazı çıkıyor sonrasında ne yapılacak bulamadım :D
Coupon code applied for checkout! 100% off each month for 3 months
ElevenLabs'a girip üyelik alma sekmesine geçin Creator yazana tıklayın yıllık alacak şekilde kupon uygulanmış gözükecek kart bilginizi girip üyeliğinizi başlatın.

Bende yaratıcı plan yine ücretli gözüküyor yeni hesap mı açmam lazım acaba

ElevenLabs'a girip üyelik alma sekmesine geçin Creator yazana tıklayın yıllık alacak şekilde kupon uygulanmış gözükecek kart bilginizi girip üyeliğinizi başlatın.
Tam oldu yazmak için dönmüştüm çok sağ ol cevap için.

Bende de Will cancel on 23rd Mayıs diyor sanırım ödeme yenileme tarihi gelince yani seneye üyeliği otomatik kapatacak yanlış anlamadıysam
sanırsam 3 aylık normal abonelik yerine girince sağ üste 3 months yazıyor. bir yıllığı seçsen de 3 aylık vermiş

Ödeme kısmında 1188 dolar yazıyor ve üst kısımda sarı bir yazı var sizde de böyle mi ?

aldıktan sonra direkt iptal etsekte 1 yıl kullanabiliyoruz değil mi

Kodu kabul etmiyor ödeme adımında. 5000 kişi dolmuş galiba üzdü

Edit: Elle kopyalayarak girince oldu. Çok Teşekkürler. Çok lazımdı valla birkaç saat önce fiyatlarına bakmıştım. Nasibe bak ahahaha

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri