Sanırım başına +90 koyarak bitişik yazmanız gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar bu telefon numarası bir türlü olmuyor doğru yazılışı nasıldır acaba
Birçok şekilde denedim olmuyor..Sanırım başına +90 koyarak bitişik yazmanız gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.
hocam 3 aylık mı aldım 1 yıllık mı nereden bakıcamElevenlabsı 1 yıllık yapın yine oluyor 3 aylık yapmayın, heygen ise 3 aylık aldım. Keyfim çok yerinde konu sahibi sen kralsın, totalde 400-500 dolar kar ettim
bende öyle girdim denemek lazımbana bi link verdi girdim eleven labs açıldı şimdi oldumu bende ?
kanka ben dahil emin ol kimse ne işe yaradığını bilmiyor. beleş diye çöktük işteBu ai için neden forumda bu kadar talep oldu bu sadece içerik üreticilerine özel değil mi
Nedir buOzan Sihay'dan gördüm ilk bir onu belirteyim.
![]()
AI Creator Pack by ElevenLabs
The AI Creator Pack by ElevenLabs is the AI starter pack that every creator needs. It offers AI creators exclusive access to premium tools and services, including ElevenLabs, HeyGen, Lovable, Flora, and many more. Enhance your AI creations with this comprehensive toolkit.www.aicreatorpack.com
Buradan kuponu alıyorsunuz sonra abone olurken fiyatı 0 dolara indiriyor. 3 aylık demişler ama ne gariptir ki ben yıllık üyelik sekmesine girdim yine sıfıra indi. Kullanmak isteyen varsa buyursun. Ayrıca linkte daha başka bir sürü site için indirimler var.