332merekkkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşin yaşı küçük se biraz zorlanabilirKardeşime denettireyim bir bende gelişmeleri yazarım.
kardeşin yaşı küçük se biraz zorlanabilirKardeşime denettireyim bir bende gelişmeleri yazarım.
rez bilgisi olanlar yazsınVirüs vs var mı? Dosyaları yükleyip taratan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Ben yapıcam zatende onun bilgisayarında olacak iştekardeşin yaşı küçük se biraz zorlanabilir
ban riski yokban riski varmı
oynayamı düşünüyorsak napalımban riski yok
eğer ki bu demoyu indirdiğiniz steam hesabınızda fc 25 alıp oynamayı planamıyorsanıuz ban riski yok aksi takdirde var
Farklı bir steam hesabından denemeniz yeterlidiroynayamı düşünüyorsak napalım
deneyip oynayanlar var iseBu Linkteki talimatları eksiksiz olarak yapmanız yeterlidir.JustPaste.it - Share Text & Images the Easy Way
justpaste.it
bu sayede FC25 oyununun tüm offline modlarına(santra,kariyer vb)tam ve sınırsız bir erişiminiz olacak.
video için ise bu videoyu kullanabilirsiniz, videoda bahsedilen link= https://dosya.co/rldsxpqupdv8/FC_25_Offline_Method.rar.html
tavsiyem: yazılı olan bu talimatları çok basit bir şekilde uygulayıp FC25 oynayabilirsiniz.
sağda solda offline hesap adıyla yüzlerce TL ye satılan ve hesaplarda 100 lerce kişi olduğundan hata veren ,açılmayan şeylere para vermeyiniz. açılmayacak bir oyun için para dökmeyiniz.
şimdi yüklemeye başladım 30 dk sonra yazarım.deneyip oynayanlar var ise
bi yazın ya![]()
sağolunşimdi yüklemeye başladım 30 dk sonra yazarım.
normalde kaç saat oynayabiliyoruz demoyusağolun
normalde ea play gibi 10 saat deneme süresi var ancak bunda demo mağazadan silinene kadar var sanırımnormalde kaç saat oynayabiliyoruz demoyu