Bana da çıktı da kimse 400-500 liralık klavyeyi bedava vermez mantığındayım.Yaklaşık 8 tane mailden denedik 2 tane mekanik çıktı bu arada farklı internetlere bağlanarak farklı maillerle sınırsız yapabılırsınız ben vpn ile yaptım
vpn den alınca vermiyorlar boşuna vaktinizi harcamışsınızYaklaşık 8 tane mailden denedik 2 tane mekanik çıktı bu arada farklı internetlere bağlanarak farklı maillerle sınırsız yapabılırsınız ben vpn ile yaptım
bi tanede vpn siz çıktı sorun yokvpn den alınca vermiyorlar boşuna vaktinizi harcamışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hata oldu diyip göndermezler büyük ihtimal zaten.
vpn kullananların tüm kazandıkları bloklanıyor diye duydum.bi tanede vpn siz çıktı sorun yok
Hocam bana 1 tanede yeter.Ama yollamazlar bence.Hem 5-10 tane alıyorsunuz hem de niye yollamadilar diye ağıt yakiyorsunuz. Arkadaşlar biraz düşünme kabiliyetiniz olsun tabii ki yollamazlar insan gibi 1'er tane alsanız yollarlar ama şeyini çıkarıyorsunuz işin.
+1Bana da çıktı da kimse 400-500 liralık klavyeyi bedava vermez mantığındayım.
Doğrulama kodunu nasıl aldınız hocam biz fake maille yaptık diye büyük ihtimalle kabul etmeyecekler ama normal mail adresiyle yapıncada doğrulama kodunu alamıyoruzbu yazıyı yeni gördüm uygulamayı telefona indirdim ve çarkı çevirdim, bakalım aslı varmı mesajda attım WP den, ilk denememde bu geldi
Alıntıyı görüntüle
Kargo ücreti alıyorlar mı?Yurtiçi kargo, çarkı çevirdikten tam 1 hafta sonra
Gmail ile kayıt oldum anında doğrulama maili geldi o şekilde giriş yaptım.Doğrulama kodunu nasıl aldınız hocam biz fake maille yaptık diye büyük ihtimalle kabul etmeyecekler ama normal mail adresiyle yapıncada doğrulama kodunu alamıyoruz
Şimdide hediye kazandınız diye mail geldi, bakalım neler olacak, gönderecekler mi!Doğrulama kodunu nasıl aldınız hocam biz fake maille yaptık diye büyük ihtimalle kabul etmeyecekler ama normal mail adresiyle yapıncada doğrulama kodunu alamıyoruz
Sanmıyorum ama denemekte fayda varGmail ile kayıt oldum anında doğrulama maili geldi o şekilde giriş yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdide hediye kazandınız diye mail geldi, bakalım neler olacak, gönderecekler mi!